Ankara’yı öğrenci dostu şehir yapmak için yeni projelere imza atmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, ilkini ODTÜ Metro İstasyonu’nda hizmete açtığı Öğrenci Çalışma İstasyonlarına yenilerini ekliyor. Öğrencilerden gelen yoğun talepleri değerlendiren ABB; YHT Gar, Meteoroloji ve Kolej İstasyonlarında 3 yeni çalışma alanını Başkente kazandırdı.

Öğrenci Çalışma İstasyonu projesini hayata geçiren Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı; ODTÜ Metro İstasyonu’nun ardından yeni istasyonlarda da Başkentli öğrencilerin ücretsiz ders çalışabileceği alanlar hizmete açtı.

Sincan Park'a ziyaretçi akını Sincan Park'a ziyaretçi akını

YAVAŞ: “ÖĞRENCİNİN BAŞKENTİ ANKARA DERLER”

3 noktada açılan Öğrenci Çalışma İstasyonlarını sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Öğrencinin Başkenti Ankara derler. ODTÜ Çalışma İstasyonu’nun ardından gelen yoğun talepler üzerine 3 ayrı noktada çalışma istasyonu yapımını tamamladık.

Kolej Metro Durağı,

YHT Gar Metro Durağı ve

Meteoroloji Metro Durağı.”

3 YENİ ÇALIŞMA İSTASYONU ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Başkentli öğrencilerinden gelen yoğun talepleri geri çevirmeyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, 3 yeni çalışma istasyonunu kente kazandırdı.

İçerisinde sesli ve sessiz ders çalışma alanı, kafeteryası ve kütüphanesi ile yeni çalışma istasyonları; YHT Gar, Meteoroloji ve Kolej metro duraklarında öğrencilerini bekliyor.

B E H 8048