Yeni Rektörler göreve başladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama kararları: Yeni Rektörler göreve başladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama kararları:

Andrew Tate İngiliz ve Amerikalı sosyal medya kişiliği, iş adamı ve eski profesyonel kick boksçudur. İnsan kaçakçılığı, tecavüz ve organize suç örgütü kurmak suçlarından Romanya'da yargılanan Andrew Tate İstanbul'da bir otelden fotoğraf paylaştığı iddiası ile gündeme geldi. Bu gelişme sonrası Andrew Tate'in hayatına ilişkin araştımalar hız kazandı. Peki, Andrew Tate'in serveti ne kadar? Andrew Tate nasıl zengin oldu? İşte detaylar...

Andrew Tate Nasıl Zengin Oldu

ANDREW TATE'İN SERVETİ NE KADAR?

Andrew Tate emekli olduktan sonra aylık 50 ve 150 dolarlık üyelik ücreti olan The War Room ve The Real World adlı iki program başlattı. Bu şirketlere ve Tate’in kripto para yatırımlarına bakıldığında 2023 yılındaki tahmini servetinin 400 milyon dolar seviyesinde olduğu tahmin ediliyor.

Andrew Tate Serveti

ANDREW TATE NASIL ZENGİN OLDU?

Andrew Tate’in servetinin büyük bir kısmını aylık 50 ve 150 dolarlık ücreti bulunan iki programdan kazandığı ifade ediliyor. Tate 2016 yılında emekli olana kadar kick boks kariyerinden de ciddi para kazandı. Tate’in kick boks’tan 100 milyon dolarlık gelir elde ettiği tahmin ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi