Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Kazım Karabekir Caddesi'nde bazı ofislerde bulunan yönetmeliğe aykırı tabelalar kaldırıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce ilgili iş yerlerine tebligat gönderildiği belirtildi.

Devrek Bastonu ustası Ali Akçasu Altınköy'de
Devrek Bastonu ustası Ali Akçasu Altınköy'de
İçeriği Görüntüle

Edinilen bilgilere göre, görüntü kirliliği oluşturduğu ve yönetmeliğe uygun olmadığı tespit edilen tabelaların kaldırılması için iş yerlerine bildirim yapıldı. Ancak tebligata rağmen bazı tabelaların kaldırılmadığı ifade edildi.

Altındağ’da Yönetmeliğe Aykırı Tabelalar Kaldırıldı (2)

Tebligata rağmen kaldırılmayan tabelalara müdahale edildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece saatlerinde çalışma gerçekleştirdi. Yapılan uygulamada, yönetmeliğe aykırı olduğu belirtilen ve daha önce kaldırılmayan tabelalar söküldü.

Altındağ’da Yönetmeliğe Aykırı Tabelalar Kaldırıldı (1)

Kazım Karabekir Caddesi’nde denetimler sürüyor

Çalışmalar kapsamında Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki bazı ofislerin tabelaları kaldırılırken, uygulamanın yönetmelik hükümleri doğrultusunda gerçekleştirildiği belirtildi.

Kaynak: İHA