Altındağ’ın altın kramponları için başvurular başladı. 7 yaş  ve üzeri Altındağlı çocukların büyük ilgi gösterdiği futbol kursları, Altındağ’ın yetenekli çocuklarını yeşil sahalara çağırıyor. Karapürçek Mahallesi Semt Stadyumuna yapılacak başvurular için son tarih 30 Aralık… 

Ucrtsz Ftbol Krsu 5 “ÇOCUKLARIMIZA İYİ BİR GELECEK HAZIRLIYORUZ” Altındağ’da her çocuğun en az bir spor ve sanat dalıyla ilgilenmesini istediklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Açtığımız ücretsiz futbol okuluyla Altındağlı minikler günlerini sporla iç içe geçiriyor. Geçtiğimiz yıllarda da kurslar büyük ilgi görmüştü. Yaklaşık 500 çocuğumuz futbol kursuna kayıt yaptırmıştı. Her geçen yıl gösterilen ilgi daha da arttı. Biz de daha fazla çocuğumuzun isteğini karşılayabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Keçiören'de 23 Nisan'a yakışır kutlama Keçiören'de 23 Nisan'a yakışır kutlama

Ucrtsz Ftbol Krsu 6

Altındağlı çocukların her anlamda iyi eğitim almasını istiyoruz. Bu nedenle belediyemiz bünyesinde kurslar ve okullar açıyoruz. Açtığımız ücretsiz futbol okulu da bunlardan birisi…” dedi. Ucrtsz Ftbol Krsu 8 Başkan Balcı spor yapmak isteyen, yeteneğine güvenen tüm çocukları ücretsiz futbol kurslarına katılmaya çağırdı.

Kaynak: Harutyun ÇERME