ATV ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızıyla sürüyor. Kayıpların arandığı programda günlerdir 35 yaşındaki Mustafa Hakkulu aranıyor. Adana'da kaybolan Mustafa Hakkulu kaybında yeni bir gelişme yaşandı. 

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 3 polis şefi gözaltına alındı! Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 3 polis şefi gözaltına alındı!

Müge-2

MUSTAFA HAKKULU NEREDE?

Mustafa Hakkulu'ndan haber alamayan annesi Hakkulu'nun başına bir şey geldiğinden şüpheleniyor.  Araba tamircisi Hakkulu'ndan günlerdir haber alınamıyor.

müge anlı35 yaşındaki Hakkulu 12 Aralık günü kayboluyor. Bir esnaftan 150 bin TL'lik alacağını alıp kaybolan Hakkulu'nun arabası terk edilmiş halde bulunmuştu. Alacaklıları tarafından mı kaçırıldığı düşünülen Hakkulu kaybında yeni bir gelişme yaşandı. 

GÖZLER ESKİ EŞTE

Programa katılan eski eş Bengü Hanım, eşinin kaybolmadığını inat için gittiğini söylüyordu. Programa gelen bilgilerin ardından Bengü Hanım'ın aşk hayatı ortaya çıkıt. Evli oldukları süre boyunca Mustafa Hakkulu'nu aldattığı söylenen Bengü Hanım ilişkilerinin olduğunu kabul etti. Müge Anlı gelişmeleri şöyle  duyurdu:

"Bengü, 13 Aralık sabah 10:00'da eski kocasının çalıştığı organize sanayi bölgesine gidiyor. Elinde Mustafa'nın arabasında çıkan alacak verecek defterini alıp bir bir dükkanların kapasını çalıyor. Alacakları almaya çalışmış. Kamera kayıtları var. Bu adamı aldatıyorsun, peşimi bırak diyorsun. Adam evini ve arabasını zaten sana vermiş, başırmak da istiyor. Sen istemiyorsun. Yahu ayrıldığın ve barışmak istemediğin bir adamın parasının derdine hemen nasıl düştün. En önemli kısım şu sen oraya eski eşine bakmaya değil para almaya gitmişsin. Mustafa'nın gelmeyeceğini nerden biliyorsun. Adam daha kaybolalı 24 saat geçmemiş sabah 10:00'da paranın derdine düşmüşsün. Senin bir şeyler bildiğini düşünüyorum" 

AFFETTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Hakkulu'nun eski eşi Bengül Hanım, programa katıldığı ilk gün şunları söyledi:

"Mustafa çocukları berbere götürmek için öğlen saatlerinde eve geldi. Arabayı aldı ve çocukları berbere götürdü. Mustafa çocuklara sanayide bir işinin olduğunu söylemiş ve onları berbere bırakıp gitmiş. Öğrendiğimiz kadarıyla bir kişiden para alacağı varmı ve onu alıp berbere tekrardan dönmüş. Çocukları bana getirirken iki kez telefonu çalmış. Arayanlardan birini çocuklarım bilmiyor ancak arayan kişi 'Beni Mansurlu yolundan alır mısın' demiş. Daha sonra da akrabası Mehmet Karagöz aramış ve 'Mustafa alkol al gel de içelim' demiş. Mustafa da işinin olduğunu söylemiş ve gitmemiş. Çocukları bana bıraktıktan sonra Mustafa'dan haber alamadık. Arabası Mansurlu yolunda terk edilmiş halde bulundu. Biz üç ay önce ayrıldık ve çocuklarımız var. Mustafa benimle barışmak istiyordu ve son günlerde 'Benimle barışmazsan alıp başımı giderim' diyordu. Ben onu affedeyim diye gitmiş olabilir. Buradan sesleniyorum neredeyse çıksın affedeceğim." 

Müge-2

Mustafa Hakkulu'nun annesi ise, "Benim olum işinde gücünde temiz kalpli bir insandı. Ancak oğlumun son günlerde bir kişiyle arasının bozuk olduğunu duyduk ama o kişinin kim olduğunu öğrenemedik. Oğlum lütfen gel^dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi