Altındağ'da ''Klasik Otomobil Festivali" rüzgarı esti. Altındağ ziyaretçi akınına uğradı.

klasik otomobil festivali (2)
KLASİK OTOMOBİLLERE 300 BİN ZİYARETÇİ

Türkiye'nin en büyük "Klasik Otomobil Festivali" rüzgar gibi geçti. Türkiye'den ve dünyanın dört bir tarafından 600'den fazla klasik otomobil Altındağ'da buluştu. Meraklıları festivale büyük ilgi gösterdi. 2 günde 300 bin kişi Klasik Otomobil Festivali'ni ziyaret etti. klasik otomobil festivali (3)

Klasik otomobiller Altındağ'da buluştu. Altındağ Belediyesi ve Antika Otomobil Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük "Klasik Otomobil Festivali", Başkent Millet Bahçesi'nde klasik otomobilseverleri bir araya getirdi. Festival, 600'den fazla klasik otomobili bir araya getirerek, meraklılarına büyük sevinç yaşattı. 

klasik otomobil festivali (1)

"BU YIL ZİYARETÇİ REKORU KIRDIK"

Festivalin her geçen yıl daha fazla ilgi gördüğünü söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı "Bu kadar nostaljik ve geçmişe ait otomobilleri Altındağ'da bir araya getiren önemli bir organizasyona imza attığımız için çok mutluyuz. Dönemlerinin en değerlileri, trafikte oldukları dönemde fırtına gibi esen, her biri birbirinden kıymetli klasik otomobiller büyük ilgi gördü. 2 günde 300 bin kişi festival alanında bir araya geldi. Bütün Ankaralıları, klasik otomobil severleri, nostalji yapmak isteyen herkesi festivalde buluşturduk. Çok renkli anlar yaşandı. Hem araç hem de gelen ziyaretçi sayısı bu sene rekor kırdı" dedi.

klasik otomobil festivali (4)

Haber - Harutyun ÇERME

Mansur YAVAŞ'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı Mansur YAVAŞ'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Editör: Harutyun Çerme