Haber - Harutyun ÇERME

Altındağ, bilimin de kalbi oluyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın girişimleriyle, Başkent Millet Bahçesi'nde yapımı devam eden Altındağ Bilim Merkezi, Ankara'nın en kapsamlı bilim merkezi olacak. Çok yakında açılacak olan merkezin sadece Altındağ'a değil, Ankara'ya da büyük bir değer katacağını söyleyen Başkan Asım Balcı "Merkezimiz çok kapsamlı ve çok donanımlı bir merkez… Sadece Altındağlılar değil, Ankara'nın tamamı için çok önemli bir kazanım… Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. 

altındağ bilim merkezi (3)

"BİLİM VE TEKNOLOJİ ALANINDA FARKINDALIK OLUŞTURACAĞIZ"

Merkez hakkında bilgi veren Başkan Balcı  "Bu merkez sayesinde bilim ve teknolojide farkındalık oluşturmayı ve bu farkındalığın yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Ayrıca farklı yaş gruplarından, farklı bireyleri bilimle buluşturmayı, bilim ve teknolojiyi anlaşılır ve ulaşılır kılmayı, bilim ve teknolojinin önemini toplum gözünde artırmayı, deneysel ve uygulamalı etkinlikler ile bilim ve teknoloji alanında farkındalık yaratmayı ve bireyleri denemeye ve keşfetmeye teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Merkezin içerisinde sergi salonları, derslikler, planetaryum ve dene-yap atölyeleri gibi çok işlevsel alanlar bulunacak. Merkezimizi hızla tamamlayıp başkent Ankara'nın hizmetine çok yakında sunacağız" ifadelerini kullandı.

altındağ bilim merkezi (2)

Yenimahalle’de küçük mucitlerden Bilim Şenliği Yenimahalle’de küçük mucitlerden Bilim Şenliği


Bu e-posta ve ekleri, e-postada gönderildiği belirtilen kişi/kişilere özel ve gizli olup; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve 25 Mayıs 2018 tarihli Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) kapsamında kişisel veriler içerebilmektedir. Bu e-posta ve eklerinin tarafınıza gönderim amacı ile orantılı olarak kullanılması kanuni bir zorunluluktur. E-postanın içermekte olduğu kişisel veriler, gönderim amacı dışında kullanılamaz, çoğaltılamaz, arşivlenemez, ilgili kişinin veya Belediyenin onayı olmaksızın üçüncü kişilere aktarılamaz. Kişisel verilerin gönderim amacı gerçekleştiğinde yasal süreler içerisinde tarafınızdan imha edilmesi gerekmektedir. Bu kişisel verilerin güvenliğinin sağlanması sorumluluğu tarafınıza ait olup herhangi bir ihlal halinde Belediyenin sorumluluğu bulunmamaktadır.

altındağ bilim merkezi (1)
Bu e-postanın muhatabı olmamanıza rağmen size ulaşmış olması halinde e-postayı derhal imha ederek bu durumu gecikmeksizin tarafımıza bildirmenizi rica ederiz.

Editör: Harutyun Çerme