Ankara Büyükşehir Belediyesinin Ankara’da bilişim ve teknoloji sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Ansera TechBridge’de düzenlediği oyun sektöründe kullanılan 5 farklı programın tanıtımı ve temel-orta düzey kullanımı hakkında bilgiler içeren eğitimleri “Akademi Ankara” başlıyor. Eğitim başvuruları 7 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek.   

 

Ankara’da bilişim ve teknoloji sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen TechBridge Akademi eğitimleri Ansera Teknoloji Merkezi’nde devam ediyor. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde 5 farklı alanda temel ve orta düzey alanda verilen ücretsiz “Akademi Ankara” eğitimlerine başvurular başladı.

DİJİTAL DÜNYAYA AÇILAN EĞİTİMLER

Akademi Ankara eğitimlerinde; dijital çağın en popüler alanlarından olan VR teknolojilerine yönelik üç boyutlu karakter modelleme, İç-Dış Mekân Tasarımı Eğitimleri, Kıyafet Modelleme ve Nesne Dokulandırma gibi Metaverse ve Oyun Teknolojilerine yönelik görsel içerik üretim süreçlerine değinilecek. Eğitime, Z Brush, Mervelous, Adobe Substance Painter, 3DS Max, Unreal Engine programları konu olacak.

Muharrem Öcal Mamak’ın gururu oldu Muharrem Öcal Mamak’ın gururu oldu

https://akademi.ankara.bel.tr/kurs detay/oyun_ve_metaverse_tasarim_egitimi_1687508582 adresinden başvuruları alınacak olan “Akademi Ankara”nın son başvuru tarihi 7 Haziran 2024, eğitimlerin başlangıç tarihi ise 11 Haziran 2024.

Kaynak: Haber Merkezi