AK Parti 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Ankara/Keçiören'den aday olan Zafer Çoktan'ın hayatı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında, ''Zafer Çoktan kimdir? Zafer Çoktan kaç yaşında? Zafer Çoktan nereli? Zafer Çoktan ne mezunu? Zafer Çoktan'ın eşi kimdir? Zafer Çoktan hangi görevlerde bulundu'' soruları aratılıyor. Peki, Zafer Çoktan kimdir? Zafer Çoktan kaç yaşında? Zafer Çoktan nereli? Zafer Çoktan ne mezunu? Zafer Çoktan'ın eşi kimdir? Zafer Çoktan hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edilenler...

Erkan Yolaç kimdir? Erkan Yolaç kimdir?

Zafer Çoktan Kimdir

ZAFER ÇOKTAN KİMDİR?

Zafer Çoktan, 1974 yılında, Ankara'nın Keçiören ilçesinde dünyaya geldi. İlkokuldan lise eğitimine kadar Keçiören'de yaşayan çoktan, lisans eğitimini almak için İstanbul'a gitti.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanan ve bölümünü başarıyla bitiren Çoktan, mezuniyeti ardından serbest avukatlık yapmaya başladı. 2014 yılında ise Ankara'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyl aAK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı yapmaya başlayan Zafer Çoktan, bir dönem de Keçiören Belediyesi'nde AK Parti Meclis Üyeliği görevini yürüttü.

Zafer Çoktan

Zafer Çoktan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den Keçiören Belediye Başkan Adayı olarak seçilmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi