Müge Anlı'ya ailesinin aramak için çıkan Ahsen Nur'un babası bulunmuştu. Ahsen Nur'un babası Mustafa Türel, hakkında önemli iddilar ortaya atıldı. Peki, Mustafa Türel kimdir? Mustafa Türel nereli, kaç yaşında? Mustafa Türel neden yargılandı? Mustafa Türel'in kaç çocuğu var? İşte tüm merak edilenler...

Müge Anlı-3

Şahane Hayatım 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şahane Hayatım 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MUSTAFA TÜREL KİMDİR?

Mustafa Türel, Necmiye Güney ile yasak bir ilişki yaşıyor. İddialara göre, Mustafa Türel, Necmiye Güney ve annesini dilendiriyor. Necmiye Güney'den 6 çocuğu çıkan Mustafa Türel'in 2002 yılında da küçük bir kız çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. 2001 yılında hakkında idari işlem başlatılan fail Mustafa Türel o kız çocuğunu da hamile bırakıyor ve bir erkek çocuğu oluyor.  Programa bağlanan kişilerin anlattıklarıyla Mustafa Türel'in çocuk sayısı sürekli artıyor. 

MUSTAFA TÜREL'İN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Ahsen Nur, varlığından haberdar olmadığı birçok kardeşi olduğunu öğrendi. İlk olarak 1998 ve 2010 doğumlu terk edilen kardeşlerin olduğunu öğrenen Ahsen Nur, bir şok daha yaşadı. Ailenin 2006 yılında çeşme başına terk edilen bir erkek çocukları daha olduğu öğrenildi. Mustafa Türel'in 2002 yılında da bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ve o coçuğu da hamile bıraktığı ortaya çıktı. Türel'in toplam 10 çocuğu var. 

Kaynak: Haber Merkezi