CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın özel hayatı merak ediliyor. Yurttaşlar, "Ahmet Akın kimdir? Ahmet Akın nereli? Ahmet Akın kaç yaşında? Ahmet Akın kaç dil biliyor? Ahmet Akın ne mezunu? Ahmet Akın evli mi? Ahmet Akın alevi mi? Ahmet Akın ne iş yapıyor" sorularına yanıt arıyor. Peki, Ahmet Akın kimdir? Ahmet Akın nereli? Ahmet Akın kaç yaşında? Ahmet Akın kaç dil biliyor? Ahmet Akın ne mezunu? Ahmet Akın evli mi? Ahmet Akın alevi mi? Ahmet Akın ne iş yapıyor? İşte Ahmet Akın'ın biyografisi...

ahmet akın 5

AHMET AKIN KİMDİR?

Ahmet Akın, Türk iş insanı ve siyasetçidir. Akın, 25, 26 ve 27. dönem Balıkesir milletvekiliği yapmıştır. Akın şu an CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısıdır.

Ahmet Akın 2

AHMET AKIN NERELİ?

Ahmet Akın, 13 Ağustos 1973 tarihinde Erdal ve Nejla çiftinin çocuğu olarak Balıkesir'in Gönen ilçesinde doğdu. 

Ahmet Akın

AHMET AKIN KAÇ YAŞINDA?

Ahmet Akın 50 yaşındadır.

Arbil Akın 2

AHMET AKIN NE MEZUNU?

 İlk ve orta öğrenimini Gönen'de tamamlamasının ardından İzmir Atatürk Lisesini bitirdi. İngiltere'de Cambridge şehrinde Eurocenter kursunda Dil ve Ekonomi eğitimleri alan Akın, Bahçeşehir Üniversitesinde siyaset eğitimini tamamladı. Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinden mezuniyeti sonrasında Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkilerde yüksek lisansını yaptı. "Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Üretimi" üzerine İspanya’da farklı tarihlerde birçok eğitim ve seminerlere katıldı.

Arbil Akın 3

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın sevgilisi kim? Oğuz Özmen kimdir? Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın sevgilisi kim? Oğuz Özmen kimdir?

AHMET AKIN EVLİ Mİ?

Ahmet Akın, Arbil Akın ile evlidir.

Arbil Akın

AHMET AKIN'IN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Ahmet Akın evli ve iki çocuk babasıdır.

arbil akın 4

AHMET AKIN ALEVİ Mİ?

Ahmet Akın'ın Alevi olup olmadığı bilinmemektedir.

arbil akın 5

AHMET AKIN KAÇ DİL BİLİYOR?

Akın, İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca dillerini konuşabiliyor.

ahmet akın 4

AHMET AKIN NE İŞ YAPIYOR?

Enerji alanında faaliyet gösteren özel sektör kuruluşlarında Genel Müdür, uluslararası alanda faaliyet gösteren holdinglerde ise CEO ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı.

Arbil Akın

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.