Afşin Yurdakul internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Habertürk kanalında ayrıldıktan sonra   Afşin Yurdakul'un hayatı merak konusu oldu. Arama motorlarında''Afşin Yurdakul kimdir? Afşin Yurdakul kaç yaşında,nereli? Afşin Yurdakul evli mi? Afşin Yurdakul mesleği nedir?'' soruları aratılıyor. Peki, Afşin Yurdakul kimdir? Afşin Yurdakul kaç yaşında,nereli? Afşin Yurdakul evli mi? Afşin Yurdakul mesleği nedir? İşte tüm merak edilenler...Afsin-Yurdakul-__o

Haber - Harutyun ÇERME

1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Lisans eğitimini ABD’de Columbia Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi Televizyonculuk ve Uluslararası Habercilik bölümünde tamamladı.

Mezuniyetinin ardından CBS, Al Jazeera ve SkyNews kanallarında çalıştı. Bunun yanı sıra yabancı dergilerde editörlük yaptı.

2011 yılında Türkiye’ye döndükten sonra NTV’de haber merkezinde editör ve muhabirlik görevlerinde bulundu.

2013 yılında Habertürk TV’ye transfer oldu. Burada ilk olarak ‘Eksen’ programıyla ekranlara geldi. Edindiği deneyimin ardından ‘Nedir Ne Değildir?’ ve ‘Habertürk Manşet’ programlarını hazırlayıp sundu.

2018 yılında Gazetecilik Vakfı’nın ilk kez Türk gazeteciler için açtığı Robert L. Long bursunu kazandı. 27 gazeteciyle birlikte 1 yıl boyunca Harvard Üniversitesi’nde Suriye’deki insanı kriz ile ilgili çalışmalarda bulundu.

Görkem Sevindik kimdir? Görkem Sevindik kimdir?

8 Eylül 2023 tarihinde Habertürk TV'den ayrıldı. afsin-yurdakul-haberturk-kanalina-veda-etti_b5a2d850__w1200xh751

ÖZEL YAŞAMI
1982 doğumlu olan Afşin Yurdakul, 2022 yılı itibarıyla 40 yaşındadır ve bekardır.

Hayvanseverliğiyle bilinen Afşin Yurdakul’un bir kedisi ve bir köpeği bulunuyor.

İyi seviyede İngilizce konuşabilmektedir.

Afşin Yurdakul 1.78 cm boyundadır.

Editör: İrem Akbaş