Gönül Dağı 138. bölüm yayınlandı! Gönül Dağı 138. bölüm yayınlandı!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan, MasterChef izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Yapımını Acun Medya'nın üstlendiği, izleyicilerin vazgeçilmez yarışma programı, hız kesmeden devam ediyor. MasterChef 'in 109. bölümü izleyici karşısına çıktı. Programın son bölümünü izleyemeyen yurttaşlar, programın son bölümünü araştırıyor. Peki, Masterchef dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Masterchef All Star'da son bölüm neler oldu? İşte tüm merak edilenler...

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunu sonrası Barış ve Barbaros arasında yüksek sesle konuşma nedeniyle bir tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyünce ikili birbirinin üzerine yürüdü. İkilinin arasına giren Ayaz ise ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Ayaz'ın elini iten Barış, Barbaros'un üzerine yürüdü. Diğer yarışmaların araya girmesiyle ikili güçlükle sakinleştirildi.

MASTERCHEF ALL STAR'DA SON BÖLÜM NELER OLDU?

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde Barış ve Barbaros arasında kavga çıktı. Burun buruna gelen ikili takım arkadaşları güçlükle ayırırken araya giren şefler de Barış ve Barbaros'u "Burası sokak değil, kendinize gelin" diyerek uyardı.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.