Yeni bir haftaya başlarken buçların etkisi merak ediliyor. Peki, gökyüzünün hareketli olduğu bu günlerde nelere dikkat etmelisiniz? Hangi burcu aşk ve para bekliyor? 5 – 11 Şubat haftalık burç yorumları! İşte tüm merak edilenler...

koç

Koç burcu 5-11 Şubat haftalık burç yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre koç burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili Koç, bu hafta sosyal çevrenizde sizi şaşkınlığa uğratacak deneyimler yaşayabilirsiniz. Yeni insanlar ile tanışacak ve yepyeni kulüpler, dernekler ve kalabalık ortamlarda bulunacaksınız.

Etrafınızdaki insanların farklı ülkelere göç ettiği, yer değiştirdiği veya taşınma gibi konularla ilgileneceği ve belki de sizden yardım isteyecekleri bir durum meydana gelebilir.

Hafta ortasında kariyeriniz ve kazançlarınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşecektir. Bu hafta para kaybı yaşama ihtimallerinizi gözden geçirmelisiniz. Başkalarının tavsiyesi üzerine yapacağınız harcamalar, yatırımlar size kayıplar yaşatabilir. İş ve kariyer konularıyla ilgili 8-9 Şubat tarihleri uygun olacaktır.

boğa

Boğa burcu 5-11 Şubat haftalık burç yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre boğa burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili Boğa, bu hafta iş ve kariyer hayatınızla ilgili ani değişimler meydana gelebilir.  Pek çok boğa burcu için mali konularda rahatlama gerçekleşecek.

Terfi etme, görev değişiklikleri gibi olumlu anlamda sizi etkileyecek değişimler söz konusu olacak. Haftanın ilk günlerinde yaşadığınız mali sorunların çözümünü haftasonu geldiğinde bulacaksınız.

Eğitimler, hukuki konular, seyahatler gündeminizde olacak. Pek çok Boğa burcu için bu konularda olumlu olaylar meydana gelecektir. Hafta sonu arkadaşlarınızla dertleşecek, sizi sıkıştıran duygulardan arınmak isteyeceksiniz.

ikizler

İkizler burcu 5-11 Şubat haftalık burç yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre ikizler burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili İkizler, haftaya başlarken ortaklarınız ve eşinizle ilgili iletişimsel sorunlar yaşanabilir. Karşınızdaki insanlara ulaşmakta güçlük çekebilirsiniz.

Hafta ortasında muhasebesel konular, gelirler konusunda şanslı etkiler yaşayacaksınız. Bu hafta gerçekleşecek Yeniay ile seyahat planlarınız, eğitim süreçleriniz ve hukuki olaylar ilgili yeni deneyimlerin oluşacağını gösteriyor.

İnandığınız değerler, ideallerinizle ilgili değişimlere yol açacak.

yengeç

Yengeç burcu 5-11 Şubat haftalık burç yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre ikizler burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili Yengeç, haftaya başlarken sağlık ve günlük hayatınızla ilgili beklenmedik gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz.

Hafta ortasında iş ortaklarınızdan, arkadaşlarınızdan alacağınız destek ile daha iyi hissedeceksiniz. Aile büyüklerinde ani sağlık sorunları gündeme gelebilir. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden vefat haberleri duyabilirsiniz.

Mali konularla daha yakından ilgilenecek ve giderlerinizle ilgili yeni kazanç yöntemleri geliştirmeye çalışacaksınız. Miras, vergi, sigorta ödemeleri, giderler ile ilgili konular gündeminizi daha fazla meşgul edecek. Duygusal açıdan tıkanmış hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki değişen konular neticesinde harekete geçmek sizin için zor olabilir.

aslan

Aslan burcu 5-11 Şubat haftalık burç yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre aslan burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili Aslan,  bu hafta partnerinizin size hazırlayacağı sürprizlere hazır olun. Çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili hafta ortasında şanslı olduğunuz ve sağlam adımlar atabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkacak.

Hafta sonuna doğru ortağınızla ilgili şaşırtıcı gelişmeler meydana gelebilir. Bazı Aslan burçları yeni bir ortaklığa başlayabilir veya evlilik teklifi alabilirler. Iş ve kariyer ile ilgili beklenmedik yönetici değişimleri söz konusu olabilir.

Hafta sonu geldiğinde giderler konusunda yeni planlamalar yapacak biraz daha sağlık konularıyla ilgileneceksiniz.

başak

Başak burcu 5-11 Şubat haftalık yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre başak burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili Başak, haftaya başlarken aile ev yaşantınızla ilgili beklenmedik gelişmeler dağılmanıza neden olabilir. Aşk hayatınız, yatırımlarınız, üretkenliğinizin artacağı bu hafta kendinizi önemli ve değerli hissedeceksiniz.

Çalışma hayatınızla ilgili hiç beklemediğiniz sürprizler ile karşılaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınız, çalışanlarınızla ilgili kariyerinizi olumlu etkileyecek gelişmeler olacak. Hukuki konularda dikkatli olmanız gereken bir hafta.

Özellikle çalışanlarınızla ilgili mahkeme, hukuk mücadelesi gerektiren konular meydana gelebilir. Hak ve adalet vurgularının çokca gündeme geleceği bu hafta, emek ve dayanışmanın önemini tekrar tekrar farkedeceğiniz olaylar ile karşılaşacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Tüylü dostunuzun sağlığı ile ilgilenmeniz gerekebilir.

terazi

Terazi burcu 5-11 Şubat haftalık burç yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre terazi burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili Terazi, bu hafta bekar olan terazi burçları için aşk haftası. Yıldırım hızıyla hayatınıza giren insanlar ile hayata bakış açınız değişiyor. Haftanın başında yakın çevrenizdeki insanlar ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Hafta ortasında ev kiralama, alım satım konularıyla ilgili şanslı etkiler barındırıyor. Çocuğu olan Terazi burçları bu hafta sonu sağlık konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilir. Hafta sonu hobileriniz ile ilgilenecek bazı teraziler yaptıkları sanatsal ürünleri sergilemek isteyebilir, özellikle sanatçı olanlar için ortaya yeni ürün çıkartma, oluşturma konusunda yaratıcı olacaklar.

Bazı Terazi burçları gebelik haberi alacak, çocuklar ile ilgili sevindirici haberler duyacaklar. Hafta sonu geldiğinde daha çok sağlık ve günlük rutinler ile ilgili planlama yapacaklar.

akrep

Akrep burcu 5-11 Şubat haftalık yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre akrep burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili Akrep, haftaya mali sorunlar ile ilgilenerek başlayacaksınız. Ani harcama yapmanız gereken durumlar oluşabilir.

Hafta ortasında yakın çevrenizdeki insanlar ile fikir alışverişi yapacak, ortaklarınızla yeni iş modelleri ile ilgili anlaşmalar yapacaksınız. Bu hafta gerçekleşecek yeniay iş ve ev yaşantınızla ilgili ani değişimlere neden olacak.

Aileniz ve ortaklarınızla ilgili beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilrisiniz. Işiniz ve kariyerinizin sonlanması, taşınma, yer değişimleri sizi biraz yorabilir. Hafta sonu partneriniz ile ilgili, çocuklarınız ile ilgili sorumluluklarınızla ilgileneceksiniz.

yay

2 Mayıs Aslan burcu günlük burç yorumu 2 Mayıs Aslan burcu günlük burç yorumu

Yay burcu 5-11 Şubat haftalık burç yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre yay burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili Yay, haftaya başlarken yakın çevrenizdeki insanlar, kardeşlerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Bu hafta kısa seyahatler yapabilir, yeni bir şeyler öğrenmek için eğitimlere katılabilirsiniz.

Fikirleriniz ve düşüncelerinizin tamamen değiştiği, çalışma hayatınız, günlük rutinlerinizle ilgili bir çok değişikliğin meydana geldiği bir hafta sizi bekliyor. Hafta sonu geldiğinde ev ve aile konuları, yakın akrabalar ile ilgili konularla ilgileneceksiniz.

Oğlak Burcu

Oğlak burcu 5-11 Şubat haftalık yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre oğlak burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili Oğlak,  bu hafta finansal konularda karamsar olduğunuz ve beklentiniz üzerinde yaşanan değişimler sizi strese sokabilir. Hafta ortasında yatırımlar ve mali konularda ilgili fırsatlar ile karşılaşacaksınız, hızlı karar vermeniz gereken konular olabilir.

İşlerinizi hafta sonuna bırakacak olursanız mali yönde krizler yaşayabilirsiniz. Bu hafta haritası desteklenen oğlaklar için uzun süreli aşk hikayesi başlıyor. Mali konularda ani kayıplar yaşanabilir, planlanan dışında maddi harcamalar gerçekleşebilir.

kova

Kova burcu 5-11 Şubat haftalık burç yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre kova burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili Kova, haftaya başlarken arkadaşlar ve sosyal çevrenizde sizi aldatan, arkanızdan iş çeviren insanlar ile ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu hafta iimaj değişimi, yaşadığınız yerlerden uzaklaşmak ve özgürleşmek isteyeceksiniz. Ev ve iş hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız gerekecek.

Hayatınızdaki kadınlardan bu değişimler ile ilgili yardım alabilirsiniz. 8-12 Şubat aralığında Kova burçlarının hayatıyla ilgili önemli değişimler meydana gelecek. Yaşadığınız evin yıkılması, uzun süredir yaşadığınız yerden uzaklaşmanız, çevrenizdeki insanların değişimi, işinizin değişimi gibi konularda daha fazla etki göreceksiniz.

Hafta sonu kariyer hayatınızla ilgili, kazanç yönetiminiz ile ilgili plan yapacak ve kazançlarınızı gözden geçireceksiniz.

balık

Balık burcu 5-11 Şubat haftalık yorumları

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre balık burcunu bu hafta şunlar bekliyor:

Sevgili Balık,  haftaya başlarken işiniz ile ilgili beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. Kardeşler ve yakın çevrenizdeki insanların fikirleri, inandığı şeyler hakkında şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

Hafta ortasında sosyal çevreniz tarafından destek göreceğiniz, kardeşiniz ve yakınlarınızla ilgili konularda şanslı olduğunuzu hissettirecek olaylar yaşayacaksınız.

Bu hafta gerçekleşecek yeniay bilincinizde değişime sebebiyet verecek haberler barındırıyor. Özellikle hafta sonu kardeşinizden, yakınınızdan alacağınız telefon, haber tüm bilincinizi değiştirecek nitelikte. Hafta sonu kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Acil hastaneye gitmeniz gereken sağlık konuları oluşabilir.

Kaynak: Haber Merkezi