Haber - Züleyha Kandöker Yiğit

Gökyüzünün hareketli olduğu 27 Ekim'de burcunuzda neler oluyor? Hangi burcu aşk, para bekliyor?  İşte tüm merak edilenler...

burç-1

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 27 EKİM

koç

Koç Burcu:

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olmanız ve ikna kabiliyetinizle, çevrenizde fark yaratıyorsunuz.

boğa

Boğa Burcu:

İmkansız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecektir. Aile bağlarının ve bireylerin önemli olduğunu hissedeceksiniz. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

ikizler

İkizler Burcu:

Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz.

yengeç

Yengeç Burcu:

Kincilik yönleriniz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış biçimi içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde karşınızdaki kişiye iğneleyici bir şekilde dersini vermek isteyebilirsiniz.

aslan

Aslan Burcu:

Mal varlığınızı arttıracak köklü ve radikal isteklerinizi yerine getirmek isteyeceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

başak

Başak Burcu:

Sizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacaktır. Bugün özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz.

terazi

Terazi Burcu:

Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için, artık cesur kararlar vermenin zamanının geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

28 Nisan Akrep burcu günlük burç yorumu 28 Nisan Akrep burcu günlük burç yorumu

akrep

Akrep Burcu:

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı, çevrenizdeki kişilerin sizin fikirlerinden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

yay

Yay Burcu:

Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. İletişim kurabileceğiniz, saatlerce konuşabileceğiniz gerçek bir sevgiliye ihtiyaç duyacaksınız.

oğlak

Oğlak Burcu:

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

kova

Kova Burcu:

Yaratıcılık yeteneğinizi ve manyetik çekim gücünüzün etkisini, en iyi şekilde yakın ilişkilerinizde rahatça göreceksiniz. İş konusunda hedeflerinizi hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Eski fırsatlar yeniden ayağınıza gelecek.

balık

Balık Burcu:

İş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevreniz maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Bazı sürprizlere hazırlıklı olun.

Editör: Züleyha Kandöker Yiğit