Hangi ülkede İspanyolca konuşan kişi sayısı daha fazladır? Hangi ülkede İspanyolca konuşan kişi sayısı daha fazladır?

Tüm Türkiye genelinde kar yağışı etkisini gösteriyor. Olumsuz hava koşulları sebebiyle okulların tatil olup oladığı merak ediliyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle milyonlarca veli ve öğrenci, "Yarın okullar tatil mi ? 10 Ocak Çarşmba günü hangi illerde okullar tatil" sorusuna yanıt arıyor. İşte okulların tatil durumuna ilişkin detaylar...

Hakkari Kar Yağışı Ve Sis (4)

10 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, önümüzdeki 24 saat Ülkemiz genelinin parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçeceği; yağışların genellikle yağmur ve sağanak; Trakya'nın batısı ve Güney Marmara'da, İç Ege'nin ve İç Anadolu'nun kuzey ve doğusunda, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da zamanla karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının, batı ve iç kesimlerde hissedilir miktarda (6-12 derece) azalması bekleniyor.

abant kar yağışı5

Ancak yarın okulların tatil olup olmadığı henüz belli değil. Açıklama yapıldığında haberimiz güncellenecektir. 

abant kar yağışı7

YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN?

Yarıyıl tatili, 22 Ocak 2024 Pazartesi başlayıp 2 Şubat 2024 Cuma tamamlanacak. İkinci dönem, 5 Şubat 2024 Pazartesi başlayacak ve 14 Haziran 2024 Cuma sona erecek.

Hakkari Kar Yağışı Ve Sis (2)

Kaynak: Haber Merkezi