Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işletmenin düzenlediği "1 Saatte En Çok Kanat Yeme" yarışması, yeni bir rekora sahne oldu. Yarışmaya Denizli’den katılan Hüseyin Tırçiçek, 1 saatte 100 adet kanadı tüketerek rekor kırdı ve 15 bin liralık para ödülünün sahibi oldu.

Tavuk ölümleri duracak: BroBot kümeslere girdi
Tavuk ölümleri duracak: BroBot kümeslere girdi
İçeriği Görüntüle

A W490332 01

Rekortmen yarışmacıyı tebrik eden işletme sahibi Mahmut Çetin, "Hüseyin Bey bir saatte ilk rekorun sahibi oldu. Cesaretine güvenenleri yarışmamıza bekliyoruz. Yarışmayla ilgili olarak sayfamızdan duyurular yapmaya devam ediyoruz. Yarışmaya katılmadan önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın" dedi.

Kaynak: İHA