Her yıl 1 Nisan'da şakaların ardından 'Nisan 1' ifadesini duymamak mümkün değil. 1 Nisan Şaka Günü için araştırmalar hız kazandı. Vatandaşlar, arkadaşına, sevgilisine, eşine yapmak için komik şakaları araştırıyor. İşte, 1 Nisan şakaları 2024! Arkadaşa, sevgiliye, eşe en komik şakalar!

Nisan Şaka Günü

1 NİSAN ŞAKALARI 2024

Kibrit kutusunda tüylü cisim: Kirbit kutusunun içine küçük tüylü bir ip yumağı konulur. Buna ince görünmez bir sicim bağlayıp alttan çevirerek kibrit kutusunun en uzak köşesine bantla yapıştırabilirsiniz. Kirbit kutusunu açarken ip siyah yumağı çekecek. Ve böylece yumak kutudan fırlayan korkunç bir böcek hissi yaratacak. 

Patates Lokum Şakası: Patatesi lokum boyutunda küp küp kesin ardından onu una bulayınca lokum halini alıyor. 

Sprey Kutusu : Bir sprey kutusunun içini suyla doldurarak şakayı yapmak istediğiniz kişinin yanına gidin ve hapşırıyormuş gibi yapın. 

Öğrenciler İçin : Sınıf defterinin arasına siyah ipliği topak yapıp koymak. öğretmen açınca da örümcek deyip çığlık atmak. öğretmeni korkutmak.

Ünlü Şakası: Sevdiği bir ünlü, eski bir arkadaş ya da bir çizgi film karakterinin ismini, yakınınızın telefonuna kendi numaranızla kaydedebilirsiniz. Böylece 1 Nisan günü sabah erken saatlerde onu arayıp ya da mesaj atıp aklını karıştırabilirsiniz.

Soya Sosu Şakası: Kola kutusunun içine gazoz doldurduktan sonra soya sosunu, kola rengini alana kadar doldurabilir, böylece annenizi yanıltabilirsiniz.

Diş Macunu Şakası: Kremalı bisküvilerin içindeki kremaların çıkartıp diş macunu koyun, kardeşinizin ağzının alacağı şekli keyifle izleyin.

Gıda Boyası Şakası: Ev arkadaşınızın, şampuanı ya da diş macununa gıda boyası koyarak sabah sabah unutamayacağı bir şaka yapabilirsiniz

Fotomontaj: Tanıdığınız birinin fotoğrafının fotokopisini çıkarıp ve gazetenin orta sayfalarındaki haberlere fotomontaj yapabilirsiniz. Sonra gazeteyi şaka yapmak istediğiniz kişinin okumasını sağlayın. 

Ayrılık Şakası: Arkadaşın sevgilisinin cep telefonu çaktırmadan alınır ve arkadaşa ayrılık mesajı çekilir. Sonrasında bunun şaka olduğu açıklanır...

Kayıp Aranıyor Şakası: Arkadaşların vesikalık fotoğrafının altına “kayıp aranıyor, tehlikelidir, ısırabilir, bulanların aşağıdaki adrese getirmeleri rica olunur” gibi çeşitli ifadelerle broşür bastırdıktan sonra istediğiniz bir veya birkaç mekana asılır.

Kız çocukları okusun! Kız çocukları okusun!

Görünmez ip şakası: Üç dört kişi bir araya gelinir, kalabalık bir sokakta yürümeye başlanır tam birileriyle karşılaşıldığı zaman sanki önünde ip varmış gibi bacaklar kaldırılır. Çok kişi olması inandırıcılığı artırır.

Soğandan elma şekeri şakası: Evde elma şekeri yaparken elma yerine kuru soğan kullanarak, şakayı uygulamak istediğiniz kişiye elma şekerlerini sunabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi