Adana Büyükşehir Belediye Başkan Zeydan Karalar gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Zeydan Karalar kimdir? Zeydan Karalar kaç yaşında, nereli? Zeydan Karalar ne mezunu? Zeydan Karalar'ın eşi kimdir? Zeydan Karalar alevi mi? Zeydan Karalar yeniden aday mı'' sorularını aratıyor. Peki, Zeydan Karalar kimdir? Zeydan Karalar kaç yaşında, nereli? Zeydan Karalar ne mezunu? Zeydan Karalar'ın eşi kimdir? Zeydan Karalar alevi mi? Zeydan Karalar yeniden aday mı? İşte tüm merak edilenler...

Zeydan Karalar Alevi Mi

ZEYDAN KARALAR KİMDİR?

Zeydan Karalar 1958 yılında Adana'da doğmuştur. İlkokul, ortaokul, liseyi Adana'da okumuş ve 1980 yılında Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği'nden mezun olmuştur. Zeydan Karalar, Türk mühendis, siyasetçi ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanıdır.

7 Temmuz 2010'da Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu tarafından CHP Adana İl Başkanlığı'na atanmış, 23 Ocak 2011'de yapılan CHP Adana İl Kongresi'nde başkanlığa seçilmiştir.

2014 Türkiye yerel seçimleri'nde yüzde 31.7 oy oranı ve 136.457 oy ile Seyhan Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar, 18 Aralık 2018 tarihinde yapılan CHP Parti Meclisi toplantısında, 2019 Türkiye yerel seçimleri'nde CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenmiştir. 31 Mart 2019'da gerçekleştirilen yerel seçimler'de yüzde 53,69 oy oranı ve 656.704 oy ile seçimi kazanmış ve 11 Nisan 2019 tarihinde YSK'dan mazbatasını alarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başlamıştır.

Zeydan Karalar Kaç Yaşında

ZEYDAN KARALAR KAÇ YAŞINDA?

Zeydan Karalar 65 yaşındadır.

Zeydan Karalar Kimdir

ZEYDAN KARALAR NERELİ?

Zeydan Karalar Adanalıdır.

Zeydan Karalar Ne Mezunu

ZEYDAN KARALAR NE MEZUNU?

Zeydan Karalar, Çukuravo Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Zeydan Karalar Nereli

Büro Memur-Sen: “Şiddete karşı bütün memurlar korunsun” Büro Memur-Sen: “Şiddete karşı bütün memurlar korunsun”

ZEYDAN KARALAR'IN EŞİ KİMDİR?

Zeydan Karalar'ın eşi Nuray Karalar'dır.

Zeydan Karalar Eşi

ZEYDAN KARALAR ALEVİ Mİ?

Zeydan Karalar'ın alevi olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Zeydan Karalar

ZEYDAN KARALAR YENİDEN ADAY MI?

Zeydan Karalar'ın yeniden aday olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Editör: Gökçe Acar