Ayla Akat Ata kiminle evli? Ayla Akat Ata'nın eşi kimdir? Ayla Akat Ata kiminle evli? Ayla Akat Ata'nın eşi kimdir?

Zeki Cemal Özen, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Zeki Cemal Özen kimdir? Zeki Cemal Özen nereli? Zeki Cemal Özen kaç yaşında? Zeki Cemal Özen ne iş yapıyor? Zeki Cemal Özen evli mi" sorularına yanıt arıyor. Peki, Zeki Cemal Özen kimdir? Zeki Cemal Özen nereli? Zeki Cemal Özen kaç yaşında? Zeki Cemal Özen ne iş yapıyor? Zeki Cemal Özen evli mi? İşte tüm merak edilenler...

zeki cemal özcan 4

ZEKİ CEMAL ÖZEN KİMDİR?

Zeki Cemal Özen, iş insanıdır. Özen, DeFacto'nun sahibidir. 

zeki cemal özcannn

ZEKİ CEMAL ÖZEN NERELİ?

Zeki Cemal Özen'in memleketi Sivas'tır. 

zekicemalozendefacto

ZEKİ CEMAL ÖZEN KAÇ YAŞINDA?

Zeki Cemal Özen'in kaç yaşında olduğu bilinmemektedir. 

zeki cemal özcan

ZEKİ CEMAL ÖZEN NE MEZUNU?

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde doğmuştur.İlk ve ortaokulu burada bitirmiştir. İstanbul'da çeşitli işlerde çalışmıştır. Tekstil fabrikalarında da bir süre çalıştıktan sonra birikimlerini yatırıma dönüştürmüş ve Ozon Tekstili kurmuştur. Özen, DeFacto'nun sahibidir. 

zeki cemal özcan 4

DeFacto ne zaman kuruldu?

 Defacto, 2003 yılında kurulmuştur. 

zeki cemal özcannn

DeFacto kaç şubesi var?

DeFacto Baby, DeFacto COOOL, DeFacto Fit, DeFacto STUDIO, DF LIFE, DF Plus alt markaların 100'den fazla ülkede ve 500'ü aşkın mağazası vardır.

zekicemalozendefacto

Gross Market kime ait?

Özen Grup, gıda perakendeciliğindeki 25'inci yılını kutlamaya hazırlanırken grossmarket konseptini hayata geçirdi. Mağazacılıkta konsept değişimine giden grup, Özen Gross markası ile 'toptan fiyatına market' konseptini ekim ayında devreye aldı.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.