Sunucu Zahide Yetiş, 2014'te iş insanı Cem Arısoy ile dünyaevine girmişti. Çift, 2018'de ise oğulları Aras'ı kucaklarına almıştı. Bugün Zahide Yetiş'ten üzücü bir haber geldi. 

BOŞANDILAR

Özel hayatlarını gözlerden uzakta yaşayan Zahide Yetiş ile Cem Arısoy'dan ayrılık haberi geldi. "Aras ile yeni sayfalar açtık diyen Zahide Yetiş, Cem Arısoy'dan boşandığını açıkladı. İkilinin, 9 yıllık evliliklerini sessiz sedasız sonlandırdığı öğrenildi.

"İZMİR'DE YAŞIYORUM"

Zahide Yetiş, ayrılık kararı almasının nedenlerini de açıkladı. İstanbul’da artık daha az vakit geçirdiğini açıklayan Yetiş, İzmir’de yaşadığını söyledi.

Filozof Atakan'ın son hali gündem oldu! Filozof Atakan'ın son hali gündem oldu!

Zahide Yetiş, konuyla ilgili, "Hayat sizi başka yerlere götürebilir ve o götürdüğün yerde varlığınıza devam ediyorsunuz" şeklinde konuştu.

"OĞLUMLA HAYATIMIZA DEVAM EDİYORUZ"

Bu yılların oğlu ve kendisi için özel olduğunu da sözlerine ekleyen Yetiş, hayatının büyük çoğunluğunu İzmir’de evde geçirdiğini ifade etti.

Oğlunun babası ve babaannesiyle diyaloglarının devam ettiğini de belirten Zahide Yetiş, "Oğlumla hayatımıza devam ediyoruz" dedi.

"ÇOK MUTLUYUZ" DEMİŞTİ

Zahide Yetiş, düğün sonrası "Paris'te evlilik teklifi aldığım için yine Paris'te evlendik. Ailelerimiz ve yakınlarımız da istediği için düğün yaptık. Çok mutluyuz" demişti.

HAMİLE OLDUĞUNU CANLI YAYINDA AÇIKLAMIŞTI

Zahide Yetiş, anne olmaya hazırlandığını ise canlı yayında, "Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı; ben hamileyim" sözleriyle duyurmuştu.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.