Zafer Algöz 24 gün önce annesinini bugün de babasını kaybetti. Bu gelişme sonrası Zafer Algöz hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motolarında, '' Zafer Algöz kimdir? Zafer Algöz kaç yaşında, nereli? Zafer Algöz ne mezunu? Zafer Algöz alevi mi? Zafer Algöz'ün eşi kimdir? Zafer Algöz'ün babası kimdir? Zafer Algöz'ün annesi kimdir? Zafer Algöz hangi yapımlarda rol aldı'' sorularını aratıyor. Peki, Zafer Algöz kimdir? Zafer Algöz kaç yaşında, nereli? Zafer Algöz ne mezunu? Zafer Algöz alevi mi? Zafer Algöz'ün eşi kimdir? Zafer Algöz'ün babası kimdir? Zafer Algöz'ün annesi kimdir? Zafer Algöz hangi yapımlarda rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Zafer Algöz Kimdir

Yiğit Fidan kimdir? Yiğit Fidan kaç yaşında, nereli? Yiğit Fidan kimdir? Yiğit Fidan kaç yaşında, nereli?

Zafer Algöz kimdir?

Zafer Algöz, 1961 yılında Kars'ta doğdu. 1966'da Trabzon'a taşındı, ilkokulu Dumlupınar İlkokulu'nda okudu.

1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde açılan "Gençlik Kursları" ile tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1981 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sanat yaşamına başladı.

1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları’na tayin olan Algöz, birçok oyunda, dizi ve sinema filmlerinde rol aldı. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır. Ayrıca League of Legends adlı MOBA oyununda Türkiye sunucusu açılışa özel Gangplank adlı şampiyonun Barbaros adlı kostümünü seslendirmiştir.

Eylül 2019'dan beri Can Yılmaz ile birlikte Youtube kanalına içerik hazırlamakta, "Burda Olan Burda Kalır" oyunuyla sahneye çıkmaktadır.

Zafer Algöz Alevi Mi

Zafer Algöz'ün eşi kimdir?

Zafer Algöz'ün eşi Lale Algöz'dür.

Zafer Algöz Eşi

Zafer Algöz'ün annesi kimdir?

Zafer Algöz'ün annesi Güner Algöz'dür. Güner Algöz 24 gün önce hayatını kaybetmiştir.

Zafer Algöz Annesi

Zafer Algöz'ün babası kimdir?

Zafer Algöz'ün babası Cevdet Algöz'dür. Cevdet Algöz bugün hayatını kaybett. Zafer Algöz: “Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algöz’ü de kaybettik. 65 yıllık aşıklar cennette buluştular” ifadeleriyle babasının ölümünü duyurdu.

Zafer Algöz Babası

Kaynak: Haber Merkezi