Star TV ekranlarında yayınlanan ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken  Yüz Yıllık Mucize dizisinin beşinci bölümü dün akşam izleyici karşısına çıktı. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrolleri paylaştığı dizide neler olduğu merak ediliyor.  Yüz Yıllık Mucize dizisinin son bölümünü izleyemeyenler ise son bölümü araştırmaya başladı. İşte, Yüz Yıllık Mucize 7. bölüm FULL İZLE! Yüz Yıllık Mucize son bölüm izle...

YÜZ YILIK

YÜZ YILLIK MUCİZE 7. BÖLÜM FUL İZLE

Yüz Yıllık Mucize 7. bölümü Star TV ekranlarından izleyici karşısına çıktı. Yüz Yıllık Mucize 7. bölümü izlemek için videoya tıklayınız.

YÜZ YILLIK MUCİZE TEK PARÇA İZLE

Kemal’i yaralı halde bulan Harika; Kemal’in hastaneye gitmeyi reddetmesi üzerine Zeren’den yardım ister. Kendisini bıçaklayanın Cem olduğunu anlayan Kemal, Cem’le yüzleşir. Süreyya’nın ise Harika’nın romanda yazdıklarını okuduktan sonra kafası iyice karışmıştır. Cem, Zeren’i sahne aldığı yerde izlemeye gider ve sırrına ortak olur. Canan’dan şüphelenmekte haklı çıkan Kemal, onun kime çalıştığını anlamak için bir hamle yapar. Aysel, Tayfun’la bir tartışmaya girince imdadına Turgut yetişir. Kemal ise Turgut’un Canan’ı korumak için ona yalan söylediğini anlar ve ona olan güveni sarsılır. Turgut, Kemal’i hayal kırıklığına uğrattığı için üzülmüştür ve Süreyya’nın gizlice kime para gönderdiğini öğrendiği anda bu bilgiyi Kemal’le paylaşır. Harika ise Süreyya’nın Kemal ve Eşref’le ilgili söylediklerinden sonra soluğu onun yanında alır ve ona hesap sorar. 

Haber Merkezi