Geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Yüz Yıllık Mucize dizisi kısa sürede izleyicilerin beğenisi topladı. Farklı hikayesi ile ekranlara gelen dizinin geçen hafta 3. bölümü yayınlandı. Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak dizinin canlı izleme linki merak ediliyor. Biz de haberimizde Yüz Yıllık Mucize canlı izleme linkini paylaştık. Yüz Yıllık Mucize canlı izle! Yüz Yıllık Mucize 4. bölüm izle! Yüz Yıllık Mucize son bölüm izle...

yüz yıllık4

YÜZ YILLIK MUCİZE CANLI İZLE

Yüz Yıllık Mucize canlı izlemek için tıklayınız.

YÜZ YILLIK MUCİZE 4. BÖLÜM İZLE

Yüz Yıllık Mucize 4. bölümü ile bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarından izleyici karşısına çıkacak.

yüz yıllık-1

YÜZ YILLIK MUCİZE SON BÖLÜM İZLE

Yüz Yıllık Mucize son bölüm izlemek için tıklayınız.

yüz yıllık2-1

YÜZ YILLIK MUCİZE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

3. Bölüm Özeti:
Müzeyyen’in bahçede Eşref’i gördüğünü söylemesi Süreyya’nın aklını karıştırır ve ilk kez Eşref’in mezarını ziyarete gider. Harika, Kemal’i öptüğünü Cem’e söyleyince Cem’in gururu kırılır ve Harika’dan bir karar vermesini ister. 

Kemal, peşindekilerin kim olduğunu anlamak ve durumu kontrol altına almak için Turgut’la bir plan yapar. Kemal, konaktakilerin de tehlikede olabileceğini düşünerek romanı bahane ederek Harika’yla görüşmek ister. Müzeyyen’in evdekilere sürprizi herkesi endişelendirir ve Kemal imdatlarına yetişir. 

Harika Cem’le ilişkisi konusunda gel gitler yaşadığını ve Kemal’den ne kadar etkilendiğini Süreyya’ya anlatınca Süreyya, Kemal’i yemeğe davet eder. Kemal yıllar sonra tekrar evindedir.

Haber Merkezi