Star TV ekranlarında yayınlanan ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken  Yüz Yıllık Mucize dizisinin dördüncü bölümü merak konusu oldu. Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun başrolleri paylaştığı dizide neler olacağı merak ediliyor ve izleyenler, Yüz Yıllık Mucize dizisinin 4. bölüm 2. fragmanını şimdiden araştırmaya başladı. Peki, Yüz Yıllık Mucize 4. bölüm 2. fragman yayınlandı mı? Yüz Yıllık Mucize 4. bölüm 2. fragman izle! İşte detaylar...

YÜZ YILLIK MUCİZE 5. BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Yüz Yıllık Mucize 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

YÜZ YILLIK MUCİZE 5. BÖLÜM FRAGMAN

YÜZ YILLIK MUCİZE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal’i karşısında gören Süreyya için olanları anlayabilmek zorlaşır. Yemek boyunca Eşref’le ilgili ipuçları arayan Süreyya’nın kafası çok karışır ve eski anıları canlanır. Harika, Süreyya’nın tutumunun sebebini anlamaz ama Kemal’in yemekte onlarla beraber olmasından çok mutludur. Kemal ise konakta geçirdiği günlere bir yolculuk yapar.

yuz yıllık mucıze3

Müjde’nin konağa baskını herkesi şaşırtırken Kemal’in Harikalar’da yemekte olduğunu Müjde’den öğrenen Cem ise soluğu konakta alır. Kemal’in Eşref’in oğlu olduğunu öğrenen Süreyya, Harika’dan Kemal’i bir daha görmemesini isteyecek kadar sarsılır. Kemal ise evine döndüğünde onu ummadığı bir sürpriz beklemektedir.

Haber Merkezi