Türkiye'nin ünlü televizyon programlarından "Aramızda Kalmasın"da dikkat çeken açıklamalarda bulunan şarkıcı Yusuf Güney, Kenan Işık'ın astral boyutta kaybolduğunu iddia etti. Programın sunucusu Banu Özdemir'in sorularını yanıtlayan Güney, astral seyahat deneyimlerini paylaşarak, Işık'ın geri getirilebileceğini savundu.

Çitos Efe'nin son hali ortaya çıktı Çitos Efe'nin son hali ortaya çıktı

Kenan Işık

Güney, astral seyahatin teknikleri olduğunu ve eğer Kenan Işık uyanırsa, yaşadıklarını anlatmanın beynimizi yakabileceğini iddia etti. "Şu an astral boyutta kaybolmuş durumda. Geri getirilebilir. Bunun teknikleri var. Uyanırsa öyle acayip şeyler anlatacak ki, beynimiz yanacak." şeklinde konuşan Güney'in açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yusuf Güney

Yusuf Güney'in bu iddialarıyla ilgili yapılan haberler, televizyon dünyasında ve sanat camiasında büyük bir merak uyandırdı. Henüz Kenan Işık'tan bir açıklama gelmezken, Güney'in astral seyahat hikayesi kamuoyunda geniş bir tartışma konusu haline geldi. Bu gelişmelerin ardından, izleyiciler ve medya, Kenan Işık'ın yaşadığı iddia edilen astral serüveni merakla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi