TV8'in fenomen yarışma programı Survivor All Star 2024, bu sezon da izleyicilere adeta nefes kesen anlar yaşatıyor. Ancak bu kez, yarışmacılardan Gizem'in Yunus Emre'ye yakın teması sosyal medyayı salladı. İkilinin arasındaki samimiyet, yarışmanın ötesinde büyük bir tartışmaya neden oldu.

Yalı Çapkını 68. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 68. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

Survivor All Star'da gerçekleşen son Düello oyunu, Gizem'in Yunus Emre ile olan temasıyla gündeme damgasını vurdu. Yarışmacılar arasında yaşanan tartışma ve özellikle Gizem'in Yunus Emre'ye yaklaşımı, sosyal medyada büyük bir ilgi gördü ve izleyiciler arasında çeşitli yorumlara neden oldu.

Ekran Görüntüsü 2024 02 09 160225

Yunus Emre'nin Eşi Beria Gözen'in Yorumu Şaşırttı!

Yunus Emre'nin eşi Beria Gözen'in, yaşanan bu olaya dair yaptığı ilginç bir yorum, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Beria Gözen, "Ben olsam gurur duyardım bu görüntüden Survivor'da harem kurdu Yunus Emre çok güzel demiş mi?" ifadesini beğendi, bu da olayın farklı bir boyuta taşınmasına neden oldu.

Ekran Görüntüsü 2024 02 09 160405

Sosyal Medya Üzerinden Tartışmalar Sürüyor!

Yaşananlar sonrasında, bir takipçisi Yunus Emre'nin kızlarla olan yakınlığını eleştirdi. Yunus Emre'nin karısı Bedia Gözen Özden ise, "Onu sakinleştirmeye çalışıyorlar arkadaşlar, sevindikleri için dans ettiler. Takılmıyorum böyle şeylere. Kardeniz ile hediye göndermiş bana, onu alacağım. Başka kötü bir şey düşünmek istemiyorum." şeklinde yanıt verdi.

Yunus Emrenin Eşi

Skandal Temas Sonrasında İzleyicilerin Beklediği Yanıt Geldi!

Sosyal medya üzerinden gelen tepkiler sonrasında, Yunus Emre'nin eşi Bedia Gözen Özden'e bir takipçisinin yazdığı mesaj ve verdiği yanıt, izleyiciler arasında büyük merak uyandırdı. Gözen'in, "Ben Yunus Emre'nin kızlarla olan yakınlığını doğru bulmuyorum. Dışarıdan kötü gözüküyor. Keşke Yunus Emre kızlardan uzaklaşsa." sözlerine verdiği sakin yanıt, olayın daha da büyümesini önledi.

Ekran Görüntüsü 2024 02 09 160318

Survivor All Star, her geçen gün yeni bir sürprize ev sahipliği yaparken, izleyiciler merakla gelişmeleri takip etmeye devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ