Türkiye'nin Letonya ile karşılaştığı maçta attığı golle dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün'ün hayatı merak ediliyor. Arama motorlarında, '' Yunus Akgün kimdir? Yunus Akgün kaç yaşında, nereli? Yunus Akgün hangi takımda oynuyor? Yunus Akgün kiralık mı oynuyor?'' soruları aratılıyor. Peki, Yunus Akgün kimdir? Yunus Akgün kaç yaşında, nereli? Yunus Akgün hangi takımda oynuyor? Yunus Akgün kiralık mı oynuyor? İşte tüm merak edilenler...

yunus akgün2

YUNUS AKGÜN HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Yunus Akgün 7 Temmuz 2000 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yunus Akgün, Galatasaray'dan kiralık olarak Championship takımı Leicester City'de forma giymektedir.

yunus akgün1

YUNUS AKGÜN KİMDİR?

Yunus Akgün, futbol hayatına 2011 yılında Galatasaray Gençlik Akademisine katılarak başladı. Altyapı kategorilerinde gösterdiği başarılı performansla 7 Temmuz 2017 tarihinde Galatasaray ile 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Profesyonel olarak ilk maçına, 5 Ağustos 2018 tarihinde Akhisar Belediyespor'la oynanan Türkiye Süper Kupası finalinde çıktı.

170755973-resized9daaa-7da49b46yunus

Süper Lig'de Galatasaray formasıyla ilk lig maçına 27 Ağustos 2018'de Alanyaspor'la oynanan ve 6-0 kazanılan maçta çıkan genç oyuncu aynı zamanda ligdeki ilk asistini de bu maçta yaptı. 2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi grupları 2. haftasında deplasmanda Porto ile karşılaşan Galatasaray'da 86'ncı dakikada oyuna dahil olan genç futbolcu Emre Belözoğlu'ndan sonra Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en genç Galatasaraylı futbolcu oldu.

Çorum FK - Kocaelispor maçı ne zaman, hangi kanalda? Çorum FK - Kocaelispor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar