Yüksel Arslan'ın hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yurttaşlar, arama motorlarında ''Yüksel Arslan kimdir? Yüksel Arslan kaç yaşında, nereli? Yüksel Arslan ne mezunu? Yüksel Arslan evli mi'' sorularını aratıyor. Peki, Yüksel Arslan kimdir? Yüksel Arslan kaç yaşında, nereli? Yüksel Arslan ne mezunu? Yüksel Arslan evli mi? İşte tüm merak edilenler...

YÜKSEL ARSLAN KİMDİR?

1963 yılında Ankara'nın Beypazarı ilçesinde doğdu. Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü'nden Tıbbi Teknolog olarak mezun oldu. 1981 senesinde Sağlık Bakanlığı'nda çevre sağlık teknisyeni olarak göreve başladı. Öğretmenlik, okul müdür muavinliği, şube müdürlüğü, daire başkanlığı ve bakanlık müşavirliği gibi görevlerde bulundu.

2019-2023 yıllarında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı ve Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptı. 2023 Türkiye genel seçimlerinde milletvekili adayı olmak için belediyedeki görevinden ayrıldı. 2023'te İYİ Parti Ankara 3. bölge milletvekili olarak meclise girdi. Mecliste Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda görev aldı.

Arslan, Ankaralılar Vakfı, Beypazarlılar Vakfı ve Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarında görevler üstlendi. ASKİ Spor Kulübü Başkanlığı yaptI.

Yüksel Arslan 1

YÜKSEL ARSLAN KAÇ YAŞINDA?

1963 yılında doğan Arslan 60 yaşındadır.

Yüksel Arslan 2

YÜKSEL ARSLAN NERELİ?

Ankara'da doğan Yüksel Arslan'ın nereli olduğu bilinmemektedir.

Yüksel Arslan 3

YÜKSEL ARSLAN EVLİ Mİ?

Yüksel Arslan'ın evli olup olmadığı bilinmemektedir.

yüksel arslan4

Ümit Erdim kimdir ? Ümit Erdim kaç yaşında? Ümit Erdim'in eşi kim? Ümit Erdim kimdir ? Ümit Erdim kaç yaşında? Ümit Erdim'in eşi kim?

YÜKSEL ARSLAN NE MEZUNU?

    Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü mezunudur.

Yüksel Arslan 1

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi 05