Yönlendirme şerit bariyeri, çok fazla insanın bulunduğu alanlarda sıraya girilmesi durumunda insanları sırada doğru bir şekilde yönlendirmek amacıyla kullanılırlar. Fren sistemli mekanizmaları ve şerit kilitleri bulunur. Dört yönlü kullanıma açıktırlar ve eğer duvardan duvara kullanılacaksa kolay monte edilebilir durumdadırlar. Eğer ayaklı modelleri kullanılacaksa onlar için de zemin çizdirmez lastik mevcuttur. 2 ve 3 metre arası uzunlukta değişebilmektedirler. Birbirlerine takılarak daha da uzayabilmektedirler. 90 cm'ye kadar yükseklikleri vardır. İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilirler. Duvara monte modellerde ise üç yönlü kullanım mevcuttur. Ayrıca bu bantların üzerine logo veya yazı baskısı da yapılabilmektedir. Paslanmaz çelikten üretilmişlerdir ve uzun ömürlüdürler. Alt tabanı geniştir ve bir sarsılma sonucu devrilmeyi önler.

Yönlendirme şerit bariyeri, çeşitli renklerde ve boyutlarda üretilmektedir. Sıraya girilmesi gereken durumlarda sırada düzeni ve akıcılığı sağlar. Girilmemesi gereken bir yeri belirtmede de kullanılmaktadır. Müşteri ya da ziyaretçileri belirli bir düzen çizgisinde yönlendirmektedir. Dört yönlü kullanıma açık olmaları sayesinde eklenebilir özellikle birkaç şerit bariyer birleştirilerek bariyer uzunluğu arttırılabilir. Fren sistemli mekanizmaları ve şerit kilitleri sayesinde ise zedelenmeleri, düşmeleri, kurcalanarak kapanmalarının önüne geçilir. Gişelerde, kasalarda, müzelerde ve bankalar dahil birçok alanda kullanılabilirler. Dış mekanda da kullanıma açıktırlar. Uzunlukları gayet yeterlidir. En ve tabla çapı devrilmesine engel olacak ölçüde üretilmektedir. Güvenlik için de kullanılmaktadırlar. Özel törenlerde de isteğe bağlı olarak tercih edilebilirler. Her isteğe özel farklı bir bariyer modeli bulunmaktadır.

Yönlendirme şerit bariyeri sayesinde sıralarda düzensizlik ya da yanlış sıraya girme, insanların aynı istek için farklı farklı sıralarda bekleme durumları ortadan kalkar. Aynı zamanda üzerine baskı yapabilme özelliği ile içerisinde bulunduğu kuruma ait amblem ya da yazı sayesinde oraya ait olduğu belli olacaktır. Yine bu özelliği kullanarak insanların uyması istenen kurallar şerit bariyer üzerine baskı yapılabilir ve insanlar yazıyla da yönlendirilmiş olabilirler. Örneğin; ''Sıraya giriniz.'' ya da ''Bekleyiniz.'' gibi... Duvara monte tercih edilen modeller ise genellikle bir yere girilmesini önlemek amacıyla kullanılırlar. Vidalar ile duvara tutunurlar ve üç yönlü bir şekilde işlevlerini gerçekleştirirler.

Uygun fiyatlı, kaliteli yönlendirme şerit bariyerlerine ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız;
https://www.depodanucuza.com/kategori/yonlendirme-serit-bariyer-sistemleri

Editör: TE Bilisim