İş İnsanı Yıldırım Demirören'in oğlu Emre Cemal Demirören gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Emre Cemal Demirören kimdir? Emre Cemal Demirören kaç yaşında? Emre Cemal Demirören ne mezunu? Emre Cemal Demirören, Timur Cihantimur arkadaş mı'' soruları aratılıyor. Peki,  Emre Cemal Demirören kimdir? Emre Cemal Demirören kaç yaşında? Emre Cemal Demirören ne mezunu? Emre Cemal Demirören, Timur Cihantimur arkadaş mı? İşte tüm merak edilenler...

Emre Cemal Demirören

EMRE CEMAL DEMİRÖREN KİMDİR? 

Emre Cemal Demirören, Yıldırım Demirören ve Revna Ulusoy Demirören çiftinin oğludur. 2007 yılında dünyaya gelen Emre Cemal Demirören, 17 yaşındadır.

Emre Cemal Demirören 1

TİMUR CİHANTİMUR İDDİASI

Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantmur'un 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olduğu kazaya Yıldırım Demirören'in oğlunu Emre Cemal Demirören'in adının da karıştığı iddia edildi. Halk TV'ye konuşan Demirören Grubu’ndan üst düzey bir kaynak ise söz konusu iddiayı yalanladı.

Açıklamada, "Cemal Demirören yurtdışında okuyor. 2-3 aydır da Türkiye’ye gelmiş değil. Kazayı yapıp firar eden gençle tek ortak yanları, ortaokulda aynı okulda okumuş olmaları. Bunun dışında herhangi bir ilişkileri ve bağı yok. Kendisi eğitim için yurtdışında. İki çocuk sadece ortaokul yıllarında birbiri ile arkadaş. Zaten HTS kayıtları her şeyi ortaya koyacaktır" ifadeleri yer aldı.

Çiçek Dilligil kimdir? Çiçek Dilligil kimdir?

Bülent Cihantimur'un oğlu Timur kimdir? Bülent Cihantimur'un oğlu Timur kimdir?

Bülent Cihantimur'un eşi Eylem Tok kimdir? Bülent Cihantimur'un eşi Eylem Tok kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi