Yılın son günü; yeni başlangıçları hayal ettiğiniz ve sevdiklerinizle beraber geçirdiğiniz en özel günlerden biridir. Bu özel günde evinizi, ofisinizi, bahçenizi ya da yaşama alanınızı süs eşyalarla donatarak hoş bir ambiyans kazandırabilirsiniz. Yılbaşı aksesuarların süslemede başrolü paylaşması ortamınızın daha canlı ve ışıl ışıl görünmesinde etkilidir. Bu açıdan, yılbaşı aksesuarları arasında kupalar, masa örtüleri, çam ağacı, Noel baba süsleri, kar küreleri, kaynana dili, özel şapkalar fotoğraf karelerinin anlam bulmasını sağlar. Siz de bu özel gününüzde birbirinden özgün yılbaşı aksesuarları keşfetmek istiyorsanız Koçtaş'ta aradığınızı bulabilirsiniz.

Yılbaşı Temalı Aksesuarlar Süslemelerine Göre Nasıl Seçilir?

Öncelikle yılbaşı aksesuarların seçiminde kullanıldığı alanlar ya da süslenecek mekan oldukça belirleyicidir. Mekan olarak şöminede, masa üstünde, yemek takımlarında, balkonda, banyoda merdivende, duvarda veya kapıda süslemeler yapılabilir. Bununla birlikte yeni yıl süsünün büyüklüğü, modeli, şekli, tasarımı, rengi ve desenleri seçim kriterlerini oluşturur. Ayrıca, günler öncesinden süslenen çam ağacının gecenin favori parçası olması için aydınlatma kullanılabilirsiniz. Çam ağacı süslemeleri için de kar topu, hediye kutusu, çam dalı, alt bölümünde örtü, küçük çanlar, kozalaklar, kurdeleler, kar tanesi, simli topları seçebilir, en üstüne de yıldız figürünü takabilirsiniz. Günün temasını destekleyen Noel baba ve geyik figürlerine kırmızı ve yeşil renkler eşlik etmesi de dikkat çekicidir. Led ışıklar yeşil, kırmızı ya da çok renkli seçilerek başta çam ağacı olmak üzere göz önünde olan kısımlara yerleştirebilirsiniz. Böylece, sevdikleriniz ile paylaştığınız bu özel güne sıcak bir ambiyans kazandırabilirsiniz.

Şevval Ayı Nedir ve Önemi Nedir? Şevval Ayı Nedir ve Önemi Nedir?

Diğer bir taraftan, rengarenk süslü eşyaların eşlik ettiği güne parıldayan simli ya da Noel Babaya özel yılbaşı saç aksesuarlarını kullanabilirsiniz. Ailenizle ve arkadaşlarınızla şakalaşarak eğlenceli geçen zamanı çoğaltabilirsiniz, bu ortamı sağlamak için kaynana dili olarak bilinen düdük favori tercihlerdendir. Ek olarak, renkli ve sevimli kartları aralık ayının son günü kutlanırken davetlilere özel bir sürpriz olarak hazırlayabilirsiniz.

Yılbaşı aksesuarları

Yılbaşı Ev Aksesuarlarıyla Beğeni Toplayan Süslemeler

Süslemelerin malzemesi yapacağınız stil hakkında da bilgi verir. Bu açıdan, plastik, seramik, kağıt, strafor, keçe, kumaş ya da cam malzemeli ürünlerin ön plana çıktığını görebilirsiniz. Özellikle yılbaşı duvar aksesuarları yuvarlak şekilde, seramik ya da plastikten tercih edilerek evin giriş bölümlerinde ağırlıkla kullanılır. Ek olarak, çam ağacı figürlü makromeler de son dönemde trend seçimlerdendir. Evin her yerinde yaşattığınız özel havayı yılbaşı banyo aksesuarlarından duş perdesi kullanarak bütünleyici bir dokunuşa imza atabilirsiniz. Lezzetli bir sofra hazırlarken de tatlı mini yılbaşı aksesuarlarından kavanozlar seçerek kışa özel tarçınlı kurabiyelerinizi servis edebilirsiniz. Bununla birlikte, yemek servis takımlarında dekorasyon detaylarınızı yılbaşı aksesuarlı seçerek hoş bir hava katabilirsiniz. Ayrıca, o gün için özendiğiniz pastanıza yeni yılın maskotu ve yazısını farklı süslemelerle takabilirsiniz.

Süslemelerin yoğunlaştığı ve misafirlerinizle anlarınızı çoğaltacağınız ortamlardan biri de şömine etrafıdır. Bu nedenle, çam ağacınızı şöminenin etrafına yerleştirebilir, hediyeleşmeyi hatırlatan Noel baba çorapları ve kedi yılbaşı aksesuarları kenarlarına asabilirsiniz.

Yılbaşı Aksesuarların Fiyatlarını Etkileyen Unsurlar

Yılbaşı aksesuarlarının fiyatlarını etkileyen hususlar süs çeşidine, malzeme türüne, ebatlarına ve kullanım şekline bağlıdır. Örneğin; çam ağacının mini, küçük orta ve büyük boy olarak farklı ebatları fiyat aralığını yukarı yönlü arttırır. Diğer bir taraftan, yemek takımı gibi porselen malzemeler çam ağacına takılan keçe süslerden daha ücretli olduğunu görebilirsiniz. Tüm bu bilgiler ışığında, aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle yılın en özel gününü coşkuyla geçirmek için ortamınızı en iyi şekilde süsleyebilirsiniz, en beğendiğiniz yılbaşı aksesuarlarını Koçtaş web sitesinde gözden geçirerek güvenle satın alabilirsiniz.

Editör: HABER MERKEZİ