Bir dönem ekranlara damga vuran Aşk-ı Memnu'nun filmi "Bihter" için çalışmalar başladı. Filmin oyuncuları belirlenirken Aşk-ı Memnu hayranları gelişmeleri merakla takip ediyor. Filmde Adnan karakterine Osman Sonat'ın, Behlül karakterine ise Boran Kuzum'un hayat vereceği paylaşılmıştı. Bunun üzerine Adnan ve Behlül ikilisinden ilk fotoğraf geldi.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre'nin oynadığı Aşk-ı Memnu dizisi, yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Günümüzde bile tekrar bölümleri büyük bir ilgiyle izlenen dizi "Bihter" adıyla film olacak. Filmin 2 başrolünden yan yana ilk fotoğraf geldi.

Yeni Adnan ve Behlül bir arada

Merakla beklenen Bihter filminde Adnan Bey'i oynayacak olan Osman Sonant ile yeni Bihter'i Boran Kuzum bir araya geldi. Yan yana poz veren ikilinin fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

adnan behlül

Sosyal medyada gündem oldu

Filmde Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Behlül'ü Boran Kuzum, Nihal'i Helin Kandemir, Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi, Peyker'i Nezaket Erden, Beşir'i Lorin Merhart, Matmazel'i ise Ebru Özkan canlandıracak. 

Bunların yanı sıra yeni Adnan ve Behlül sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Adnan Bey'i oynayacak olan Osman Sonant'ı Bühlül'ü oynayacak Boran Kuzum'dan daha yakışıklı bulan sosyal medya kullanıcıları "Adnan daha yakışıklı, Behlül'e bakmam" yorumları yapmaya başladı.

Haber Merkezi