2023 Mayıs ayının herkese mutluluk, aşk, bereket, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz. Önemli geçişlerin olacağı bir ay olacak. Aşk, iş, arkadaşlık, para konularında bu ay sizi neler bekliyor? Hangi konularda şanslısınız? Peki Yengeç burcunu mayıs ayında neler bekliyor? Yengeç burcu mayıs ayı yorumu...

yengeç

Yengeç Burcu - Mayıs 2023 Aylık Burç Yorumu
5 Mayıs'ta Ay tutulması çevresel ilişkilerinizi etkiliyor. Arkadaşlarınızla bağlarınız güçlenirken yoğun bir telefon trafiği yaşayacaksınız. Yurt dışında yaşayan arkadaşlarınızın size yardımları olacak. Bazıları ziyaretinize gelecek veya siz onlarla ortak yolculuklara çıkabileceksiniz. 17 Mayıs'ta Jüpiter değişim evinizde.

Zekanızın işlek ve enerjik olması sizinle ortak çalışmalar içinde olan kişileri olumlu etkileyecektir. Enerjinizi sosyal ilişkilerinizle bütünleştirmek ve kariyerinizi destekleyici kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Ruhsal anlamda huzurlu hissettiğiniz zaman, kendinizle ilgili daha sağlıklı kararlar veriyorsunuz. Bu dönemde dinlenme anlarınızda bile beyniniz çok yoğun çalışacak.

Mayıs ayında, sosyal aktivitenizin yüksek olmasından dolayı, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Entelektüel düzeyde kişilerle kuracağınız dostluklar yaşam motivasyonunuzu artıracak, birlikte çalıştığınız kişilerle ortak fikir üretebileceksiniz. Kariyerinize katkısı olacak kişilerle tanışacaksınız. Yoğun duygusallıkların zararlarını sizden daha iyi bilen olmadığını unutmayın. 14 Mayıs'a kadar Merkür geri gidiyor.

5 Mayıs'ta Akrep'te Ay tutulması gerçekleşiyor; enerjinizi düşürebilir. Her şey olumlu gibi görünmesine rağmen derin düşündüğünüz konular bilinçaltınızı etkileyebilir. 18 Mayıs'ta Yeniay İkizler burcunda doğuyor. Meditasyon ve hafif jimnastik hareketleri yapmanızda yarar var. Uzun yürüyüşlerle sağlıklı yaşam felsefesini benimsemek sizi daha da zinde yapacaktır.