Yavuz Selim Kıran, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Yavuz Selim Kıran kimdir? Yavuz Selim Kıran nereli, kaç yaşında? Yavuz Selim Kıran ne mezunu? Yavuz Selim Kıran ne iş yapıyor" sorularına yanıt arıyor. Peki, Yavuz Selim Kıran kimdir? Yavuz Selim Kıran nereli, kaç yaşında? Yavuz Selim Kıran ne mezunu? Yavuz Selim Kıran ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Yavuz Selim Kıran 2

YAVUZ SELİM KIRAN KİMDİR?

Yavuz Selim Kıran, şu an Aile Bakanı Yardımcısıdır. Kıran, Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğin'nde görev aldı. Kıran, daha sonra sırasıyla Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 'nde Egemen Bağış'ın Müşavirliği'nin yanı sıra; Avrupa Birliği Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği, TÜBİTAK Başkan Danışmanlığı, Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlenmiş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yakın çalışma ekibinde yer almış Dışişleri Bakanı Başdanışmanlığı dahil çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2018 Türkiye genel seçimlerinde AKP Ordu 6. sıra milletvekili adayı olmuştur. 7 Ağustos 2018 tarihinde Dışişleri bakan yardımcılığına getirildi.

Yavuz Selim Kıran 4

Jan-Niklas Beste kimdir? Jan-Niklas Beste kimdir?

YAVUZ SELİM KIRAN NERELİ?

Yavuz Selim Kıran, Ordu Ünyelidir. 

Yavuz Selim Kıran evli mi? Yavuz Selim Kıran evli mi?

Yavuz Selim Kıran 3

YAVUZ SELİM KIRAN KAÇ YAŞINDA?

Yavuz Selim Kıran 1 Ocak 1985 yılında doğdu. Oğlak burcu olan Kıran, 39 yaşındadır. 

Yavuz Selim Kıran

YAVUZ SELİM KIRAN NE MEZUNU?

Kıran, Anafartalar İlkokulunda eğitimini tamamladıktan sonra ortaokul ve lise öğrenimini ise Ünye Anadolu Lisesinde tamamladı. ODTÜ'de Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazanarak eğitim hayatına Ankara'da devam etti. Okuduğu bölümünü 1 yıl erken şeref derecesiyle bitirmeyi başardı.

Yavuz Selim Kıran 5

Kaynak: Haber Merkezi