Son dönemlerde yaptığı çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini ifade etti.

İYİ Parti'ye altılı masada pusu kurulduğunu ifade eden ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itirazıyla gündem olan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, bu konudaki tavrını bir adım daha öteye taşıdı.

"OY VERMEYECEĞİM"
Günlerdir siyaset kulislerinde adı geçen Ağıralioğlu son olarak Hürriyet'ten Abdülkadir Selvi'ye yaptığı açıklamada; 14 Mayıs seçimlerinde, Millet İttifakı'nın adayı olan Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini söyledi. İttifaka dahil olan İYİ Parti'nin bu açıklama sonrasında nasıl bir yol izleyeceği ise merak ediliyor.

"DAYATILAN ADAYA KARŞIYIZ"
Geçtiğimiz hafta bir basın toplantısı düzenleyen Ağıralioğlu, "Biz bugün çok önemli bir eşiğe geldik. Milletimizin ihtiyacı böyle olduğu için arz ediyorum. Vicdan sıkışmıştır. Tarih sıkışmıştır. Tercih sıkışmıştır. Devletin şerefli makamlarını bölücülerin pazarlığı haline getirdiler. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından rahatsız değiliz. Ama dayatılan adaya karşıyız." demişti.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.