FOX Tv ekranlarında yayınlanan ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Dizinin izleyicileri Yasak Elma'nın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Yasak Elma bugün var mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? 13 Mart Pazartesi Yasak Elma yayınlanacak mı?

Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?

Kadrosunda Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Şevval Sam ve Murat Aygen gibi önemli isimleri bulunduran FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma, yayınlanan TV akışına göre bu akşam 20:00'de izleyicisiyle buluşacak. 

YASAK ELMA

Yasak Elma son bölümde neler oldu?

Yıldız, Julia ve Doğan’ın ilişkisini bitirmeye kararlıdır ve Doğan’a şartlarını söyler. Doğan ne kadar uğraşsa da Yıldız’ı vazgeçiremeyeceğini anlayarak bir karar verir. Handan geri dönmüş ve Selim’i bitirmek için harekete geçmiştir. Ancak Selim’in kimsenin bilmediği bir müttefiki olacaktır.

YASAK ELMA2

Yasak Elma yeni bölümde neler olacak?

Yıldız, Doğan'ın yeni asistanı haberini duyunca kıskançlık krizine girer ve olaya el atar. Zeynep ise bir miras kavgasının ortasında kalır. Entirikalar ve olaylar ise hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ.

Haber Merkezi