AI Yearbook fotoğraf akımı büyük bir ilgi ile karşılandı. Uygulama, size 90'ların lisesinden mezun olduğunuzu hayal etme fırsatı sunuyor. Ancak uygulamanın nasıl kullanılacağı merak ediliyor. Peki, AI Yearbook akımı nasıl yapılır? 90'lı yıllarda lise yıllığı fotoğrafı yapın uygulama ne? Nasıl kullanılır? İşte tüm merak edilenler...

1-226

NASIL KULLANILIR?

AI fotoğraflarınızı oluşturmak için gerekli olan uygulamanın ücretsiz olduğunu unutmayın, ancak AI yıllık görüntülerinizi almak için bir ödeme seçeneği seçmeniz ve aşağıdaki adımları izlemeniz gerekiyor.

Türkiye uzay teknolojilerinde ilerleme kaydetmeye kararlı! Türkiye uzay teknolojilerinde ilerleme kaydetmeye kararlı!

İlk olarak EPIK AI Fotoğraf Editörü uygulamasını indirin (iOS ve Android'de mevcuttur) "AI Yıllık" sekmesini seçin 8-12 selfie'nizi yükleyin. Cinsiyetinizi seçin. Bir ödeme seçeneği seçin: "Standart" seçeneği 24 saat için 5,99 ABD doları ve "Express" seçeneği 2 saat için 9,99 ABD dolarıdır. "Yıllık Görüntüler Oluştur" seçeneğini seçin. Görüntülerinizi filtreler, çerçeveler ve arka planlarla düzenleyin. Görüntü oluşturmayı tamamlamak için "İşlem"i seçin.

Bu kadar, şimdi sadece ödeme seçeneğinize bağlı olarak 24 saat kadar beklemeniz gerek.

Yüzünüzü net bir şekilde iyi aydınlatılmış bir şekilde gösteren ve yüzünüzü örtmeyen şeylerin, şapka veya gözlük gibi, bulunmadığı selfie'leri seçtiğinizden emin olun.

Daha iyi sonuçlar, kendinizin çeşitli ifadeler ve açılarını içeren fotoğrafları seçerek elde edilmiştir.

Bir başka önemli nokta da AI yıllık özelliğinin "hizmeti kullanan kullanıcıların hızlı bir artışı" nedeniyle gecikebileceğidir, bu nedenle EPIK, bu mesajı alırlarsa "daha sonra tekrar denemelerini" teşvik eder.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.