Yalı Çapkını 24. bölüm 17 Mart 2023 Cuma akşamı 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizinin son bölümünde; Seyran, Ferit’le arayı düzeltmek için bir karar vermiştir ancak ikisini yeni bir sınav beklemektedir. Diziyi izlemek isteyenler için Yalı Çapkını 24. son bölüm full izle bilgilerini haberimizde derledik. İşte Yalı Çapkını son bölüm özeti...

yalı4

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstlenirken senaryosunu ise Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. Star TV ekranlarında her hafta cuma akşamı 20:00'da ekranlara gelen Yalı Çapkını dizisi son bölüm araştırılıyor. İşte merakla araştırılan Yalı Çapkını dizisi 24. son bölüm özeti hakkında...

yalı2

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLE!

Yalı Çapkını 24. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Yalı Çapkını son bölüm izlemek için Star TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

YALI ÇAPKINI 24. BÖLÜM ÖZETİ

Asuman ve Fuat evlatlık alma konusunu Orhan, Gülgün ve İfakat’e açar ancak beklemedikleri bir cevap alırlar. Seyran, Ferit’le arayı düzeltmek için bir karar vermiştir ancak ikisini yeni bir sınav beklemektedir. Ferit ve Gülgün; Zerrin’in talepleri karşısında hem şaşırır hem de tedirgin olurlar. 

yalı

Zerrin’le ilgili Pelin’e hesap soran Ferit ise Pelin’den ummadığı bir tepki görür. Evdeki ve işyerindeki baskıdan bunalan Orhan’ın yardımına beklemediği biri koşar. Kazım Ağa ise Korhanların şirketindeki yeni düzenine alışmaya başlar.

Haber Merkezi