Star TV'de her hafta cuma akşamları izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını, yeni bölümü ile izleyicileri meraklandırıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise olaylar durulmuyor. Peki Seyran ve Ferit ayrılıyor mu? Yeni bölümde neler olacak? İşte yeni bölümden yeni fragman...

yç-1

Yalı Çapkını yeni bölüm fragman yayınlandı mı?

24 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek olan Yalı Çapkını'ndan yeni bölüm fragmanı geldi.

yç2-1

Gülgün ve Ferit'in konuşmasını duyan Seyran büyük bir hayal kırıklığı ile ayrılma kararı alır. Lakin Ferit bunu pek kabul edecek gibi görünememektedir.

yç5

Öte yandan Suna Abidin aşkı tam gaz devam ederken Hattuç hala, Suna'yı üzecek bir haber veriri. Peki Seyran ve Ferit ayrılacak mı?

yç6

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Dizinin son bölümünde Ferit ve Seyran arasındaki yakınlaşma izleyicileri mutlu etmişti. Yeni bölümde bir anda çıkıp gelen Pelin’in annesi ortalığı karıştırdı. Şimdi de Seyran ve Elif'i ayırmak için çabalamaktadır.

yç8

Peki Ferit ve Seyran boşanacak mı? İşte yeni bölüm fragmanı…

yç4-1

Seyran ve Ferit ayrılıyor mu?

Yalı Çapkını son bölümde Seyran, Ferit ve annesini konuşurken duydu. Ferit ile annesi Seyran'ın evlilikten sonra Ferit için bir önemi olmyacağından ve Ferit'in hayatına devam edeceğinden söz ediyorlardı. Seyran bunu duyunca parmağındaki yüzüğü çıkardı ve Ferit'e verdi. Yeni bölümde ise Ferit, Seyran'ın gönlünü almaya çalışırken lakin Pelin annesi bu durumun önüne geçmek için her şeyi yapar. Seyran'la tanışır ve onu eve çağırır. Eve gelen Seyran, Pelin ve Ferit'i birlikte görür. Yine ayrılığın ucuna gelecekler lakin ayrılık olacağını düşünmüyoruz.

Haber Merkezi