Star Tv ekranlarında yayınlanan ve reyting rekortmeni dizi Yalı Çapkını her hafta merakla takip ediliyor. OGM Pictures imzalı, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in yazdığı dizinin başrollerinde ise Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu yer almakta. Son bölümde yaşanan gelişmelerin ardından yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Yalı Çapkını 62. bölümde yaşanacaklar heyecanla bekleniyor. Peki, Yalı Çapkını 62. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Yalı Çapkını 62 Bölüm Izle

Hudutsuz Sevda 30. bölüm bu akşam! Hudutsuz Sevda 30. bölüm bu akşam!

YALI ÇAPKINI 62. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Orhan'ın hapisten çıkışı herkesi çok mutlu eder fakat Suna ile Kaya'nın boşanacaklarını söylemesi tüm moralleri bozar. Kaya'nın Suna'ya el kaldırması evde infial yaratırken, duruma çok öfkelenen Ferit onu durdurur.

Yalı Çapkını 62 Bölüm 1

Kaya'nın Suna'ya el kaldırdığı haberi Seyran ve Kazım'ı çok öfkelendirir ve soluğu Korhan'ların evinde alırlar ancak Suna'dan hiç beklemedikleri bir tepki görürler.

Yalı Çapkını 62 Bölüm Neler Olacak

Kazım'ın yaptığı zorbalıklara dur demeye karar veren Ferit, her şeyi göze alarak Seyran'ı Kazım'dan çekip alır. İkili arasında şefkatli ve sevgi dolu bir an yaşanırken, Seyran niçin nişanlanmak zorunda kaldığını anlatır.

Yalı Çapkını 62 Bölüm 2

Seyran’ın yaptığı fedakarlık herkesi çok etkilerken, Kont Ziya'nın da yardımıyla Ökkeş’i etkisiz hale getirirler.

Yalı Çapkını 62 Bölüm Orhan

Halis Ağa ve Hattuç arasında sürpriz bir gelişme yaşanırken, zor günleri geride bırakmak isteyen Ferit, Seyran'ı yeni bir başlangıç yapmak için ikna etmeye çalışır.

Yalı Çapkını 62 Bölüm Halis

YALI ÇAPKINI 62. BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haber Merkezi