Yabani 35. bölüm fragman yayınlandı mı? Yabani 35. bölüm fragman yayınlandı mı?

Söylemezsem Olmaz ekibinin yeni sunucuları arasında, bugün stüdyoda gerçekleşen canlı yayında gergin anlar yaşandı. Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu arasında aşk ve para üzerine başlayan söz düellosu, izleyicileri şaşkına çevirdi.

Söylemezsem Olmaz (2)

Programın son bölümünde, Yağmur Çevik'in "Erkekler aşkı kadınlarda bulur, kadınlar aşkı aşkta bulur" şeklindeki açıklamasıyla başlayan tartışma, Hande Sarıoğlu'nun sert tepkisiyle alevlendi. Sarıoğlu, "Hayır, parada bulur" dediği anda stüdyoda gerilim tırmanmaya başladı.

Söylemezsem Olmaz (1)

Yağmur Çevik'in "Hayır, o senin gibi kadınlar" şeklindeki cevabıyla birlikte, ikili arasındaki söz düellosu adeta karşılıklı atışmaya dönüştü. Programın diğer sunucularının araya girmesiyle bir süre kontrol altına alınan gerginlik, daha sonra çıkan reklam arasında kulislere taşındı.

Hande Sarıoğlu1

İkilinin arasındaki gerginlik, programın sosyal medya hesaplarında da hızla yayıldı. İzleyiciler, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu arasındaki bu çekişmeyi büyük bir şaşkınlıkla takip etti. Tartışmanın ne kadar süreceği ve stüdyoda nasıl bir atmosfer oluşacağı ise merak konusu oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ