Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, hem kolay mesajlaşma hem de birçok işlevinden dolayı çok tercih ediliyor. Diğer mesajlaşma uygulamalarından daha pratik bir kullanıma sahip olan bu uygulama, görüntüsü ile de beğeniliyor. Yıllardır aynı ara yüze sahip olan WhatsApp, yeni bir güncelleme yapacağını duyurdu. Haberlere göre yeni bir arayüzle gelecek. İşte detaylar...

SOHBET EKİ, WHATSAPP İÇİN YENİ GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Genelde WhatsApp yeniliklerini önceden fark eden kaynaklardan Wabetainfo, yine WhatsApp’ın son yaptığı testi gözler önüne serdi.

wp-2

Uzun süredir aynı kalan sohbet ekinin artık modasının geçtiğini söyleyebiliriz. Nihayet WhatsApp, geç de olsa bu alanda bir güncelleme üzerine hazırlanıyor. Yenilenen arayüz hem daha modern bir görünüm kazanırken, diğer yandan daha basit ve kullanışlı duruyor.

WhatsApp, görünüşe bakılırsa sohbet ekleri kısmını kullanıcının uygulamada daha iyi bir deneyim yaşaması için simge boyutlarını biraz daha küçültmüşe benziyor. Bu alanın küçültmesi elbette kullanıcıya olumlu yansırken, ilerleyen dönemde eklenecek diğer işlevlere de yer açacaktır diye tahmin ediyoruz.

Haber Merkezi