Vizontele Tuuba filmi 2003 yılında çıkan dram/komedi türünde bir filmdir. Vizontele Tuuba filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Yılmaz Erdoğan üstlenmiştir. Peki, Vizontele Tuuba filminin konusu nedir? Vizontele Tuuba filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

vizontele tuuba 3

VİZONTELE TUUBA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

1974 yılında televizyonla tanışan Güneydoğu kasabasının hikayesi devam ediyor. Bu devam filminde 1980 yazında yaşananlar konu ediliyor. Artık kasabada bazı evlerde televizyon var, akşamları televizyonu olan evlerde insan toplanıyor, Dallas seyrediyorlar. Deli Emin kasabanın tabela işleriyle uğraşıyor. Dükkanların, kahvehanelerin, yazlık sinemanın, Adalet Partisi İlçe Başkanlığı'nın ve devrimci derneklerin tabelalarını hep o hazırlamış; hepsinin bir köşesine de bir güvercin resmi kondurmuş. Kütüphanesi olmayan kasabaya kütüphaneci olarak atanan Güner Bey ve tekerlekli sandalyedeki kızı Tuba ise bu karışık günlerde kasabaya yepyeni bir hava getirecektir.

vizontele tuuba 2

VİZONTELE TUUBA FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yılmaz Erdoğan    
Tuba Ünsal    
Tarık Akan    
Demet Akbağ    
İclal Aydın    
Caner Alkaya    
Tolga Çevik    
Yasemin Ergene    
 Altan Erkekli    
 Ata Demirer    
 İdil Fırat

vizontele tubb

Netflix günün TOP 10 listesinde hangi yapımlar var? 15 Mayıs 2024 Netflix günün TOP 10 listesinde hangi yapımlar var? 15 Mayıs 2024

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar