Galatasaray'ın stoperi Victor Nelsson, takımdaki geleceğine dair çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Peki, Victor Nelsson Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Victor Nelsson hangi takıma gidecek? İşte tüm merak edilenler...

nelsson 6

Galatasaray'ın futbolcusu, Victor Nelsson, Danimarka basınına şok eden açıklamalarda bulundu.

nelsson 5

VICTOR NELSSON, GALATASARAY'DAN AYRILIYOR MU?

Son haftalarda formasını Davinson Sanchez'e kaptıran Victor Nelsson, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini reddettiğini söyledi.

Manchester United maçında oynamadığı için çok sinirlendiğini ve hayal kırıklığına uğradığını bildiren başarılı stoper, "Üç maçtır yedek kulübesinde oturuyorum" ifadelerini kullandı. Bu durumun son derece tuhaf olduğunu belirten Victor Nelsson, öfkeli ve tükenmiş hissettiğini söyledi.

nelsson 4

"OKAN BURUK'LA ARAMDA KALACAK"

Neden yedek kaldığını teknik direktör Okan Buruk'la konuştuğunu söyleyen Nelsson, "Sanırım bu onunla benim aramda kalacak" dedi.

24 yaşındaki savunmacı, Galatasaray'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak istediğini ancak kendisinin bunu reddettiğini bildirdi.

Manchester City - Wolverhampton maç özeti Manchester City - Wolverhampton maç özeti

nelsson 3

"OYNAMAZSAM BAŞKA BİR YER BULMAK ZORUNDA KALACAĞIM"

Çarpıcı açıklamalarına devam eden Victor Nelsson, "Eğer oynamıyorsam ne yapacağım? Futbol oynamak için İstanbul'da yaşıyorum. Oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Bu açık. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum" ifadelerini kullandı.

nelsson 2

SEVILLA İTİRAFI

Sevilla'ya transferinin direkten döndüğünü belirten Nelsson, Galatasaray'ın İspanyol ekibinin teklifini düşük bulduğunu vurguladı.

nelsson 7

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar