Vermem Seni Ellere dizisi ilk tanıtımı yayınlandı. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Emre Bey, Buse Meral, Bülent Alkış'ın rol aldığı Vermem Seni Ellere dizisi oyuncuları ve güçlü hikayesiyle yaz döneminde ekrana gelecek. Zeliş ve Mehmet'in hikayesine odaklanan dizi AKN Film yapımcılığında gerçekleştiriliyor. Ali Balcı'nın yönetmenliğini yaptığı Vermem Seni Ellere dizisi konusu nedir? Vermem Seni Ellere oyuncuları kimler? İşte detaylar...

vermem seni ellere6

ATV'nin 2023 yaz dönemi için hazırladığı Vermem Seni Ellere dizisi konusu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor.

İlk fragmanı da yayınlanan dizinin senaryosunu Şehrazar Tunus Taşçı, Damla Güçer, Samed Aslan yazıyor.

Çekimleri Ordu'da yapılan Vermem Seni Ellere dizisinde Mehmet ve Zeliş'in hikayesi izleyicinin karşısına çıkıyor. Peki Vermem Seni Ellere oyuncuları kimler?

vermem seni ellere5

VERMEM SENİ ELLERE OYUNCULARI

Vermem Seni Ellere oyuncuları arasında, Fatih Al,Filiz Ahmet,Cihat Tamer,Bülent Alkış,Goncagül Sunar,Bahtiyar Engin,Burak Can,Sina Özer,Şeyma Peçe,İpek Özağan,Kayhan Açıkgöz,Esin Gündoğdu,Meriç Özkaya,Duygu Kum,Berk Artıran gibi önemli isimler yer alıyor.

vermem seni ellere3

VERMEM SENİ ELLERE DİZİSİ UYARLAMA MI? 

Karadeniz dizisi olarak ön plana çıkan Vermem Seni Ellere dizisi Forever More dizisinden uyarlamadır.

vermem seni ellere4

VERMEM SENİ ELLERE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Emre Bey ve Buse Meral'in başrollerinde buluştuğu dizinin çekimleri için Ordu'ya gitmeye hazırlanan oyuncular, okuma provasında bir araya geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesiyle yakında ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizi; dağların, derelerin, yaylaların özgür kızı Zeliş'le her türlü maceranın ve aksiyonun tutkunu Mehmet'in hikayesini anlatıyor.

Haber Merkezi