Her hafta pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Veda Mektubu, bu akşamda yeni bölümü ile izleyici ile buluşacak. Peki Veda Mektubu dizisinde bu hafta neler yaşanacak? İşte yeni bölüm canlı izleme linki...

VEDA MEKTUBU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Veda Mektubu 13 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan üçüncü bölümde Seher evlilik planını devreye sokuyor. 13 Mart Pazartesi günü yayınlanan yeni dizi Veda Mektubu üçüncü bölümünde neler oldu? Veda Mektubu yeni bölümleriyle HD kalitede Kanal D'de! Veda Mektubu full izle! Veda Mektubu dizi konusu şöyle;  Alanur ve Ziya'nın hikayesi yıllar sonra yeniden açılıyor!

Veda Mektubu'nun 13 Mart Pazartesi günü yayınlanan üçüncü bölümünde Aslı ve Mehmet nikah hazırlıklarına başlıyor!

Mehmet ardında bir mektup bırakıp evini terk eden Aslı’nın elinden tutup getirince Ziyaların evine bomba düşer. Alanur’un ise vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Kızını geri almak için Karlı ailesinin kapısına dayanır fakat Aslı’dan hiç beklemediği bir tepki görür. Aşklarına sahip çıkan Mehmet ile Aslı aile arasında kıyılacak nikahları için hazırlıklara başlarken Ziya Alanur’u törene davet etmek için galerisine gider. Görüşmenin amacı resmi olsa da ikili aralarındaki ateşin yıllar sonra bile sönmediğini bir kez daha hisseder. Aslı gelinlik seçimi sırasında Seher ile ilk ciddi görüş ayrılığını yaşarken Hatice de bu evliliğe engel olmak için son kozunu oynar. Kimse Seher'in Aslı'yı bu kadar çabuk kabullenmesinden şüphe etmezken, Seher’in her hamlesi planlı ve hesaplıdır. Seher’in Alanur’dan kurtulmak için yaptığı plana bu defa Aslı’da farkında olmadan dahil olmuştur.

Veda Mektubu yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'da Kanal D'de!
VEDA MEKTUBU CANLI İZLE
VEDA MEKTUBU DİZİSİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Haber Merkezi