Her hafta pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Veda Mektubu, bu akşamda yeni bölümü ile izleyici ile buluşacak. Veda Mektubu canlı izle! Veda Mektubu 7. bölüm izle! Veda Mektubu son bölümde neler oldu? İşte diziye ilişkin detaylar...

veda3

VEDA MEKTUBU CANLI İZLE

Veda Mektubu canlı izlemek için tıklayınız.

VEDA MEKTUBU 7. BÖLÜM İZLE

Veda Mektubu 7. bölüm bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarından izleyici karşısına çıkacak.

VEDAM MEKTUBU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Veda Mektubu 3 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan altıncı bölümde Ziya ayrılık mektubunun peşine düşüyor! 3 Nisan Pazartesi günü yayınlanan Veda Mektubu altıncı bölümünde neler oldu? Veda Mektubu yeni bölümleriyle HD kalitede Kanal D'de! Veda Mektubu full izle! Veda Mektubu dizi konusu şöyle;  Alanur ve Ziya'nın hikayesi yıllar sonra yeniden açılıyor!

veda-4

Veda Mektubu'nun 3 Nisan Pazartesi günü yayınlanan altıncı bölümünde Mehmet ve Aslı'nın aşkı yeni bir sınavdan geçiyor!

Aslı'nın  Ziya’ya annesiyle olan geçmişlerini bildiğini söylemesi büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur. Ziya, Alanur ve onun ağzından yazılan ayrılık mektuplarının peşine düşer. Bu mektupları kimin yazmış olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken diğer taraftan da Alanur’a ayrılıkları konusunda ikisinin de suçsuz olduğunu anlatmaya çalışır. Çocuklarının mutluluğu için içlerinde biriken bu öfkeden arınmaları gerektiğini söyler. Ziya’nın Nevzat’ı köşeye sıkıştırmasıyla, Seher de ortaya çıkan bu gerçeklerin ucunun kendine dokunacağından endişe ederek git gide köşeye sıkışır. Mehmet, Aslı’nın Mina ile ilgili gerçekleri kendisinden sakladığını öğrenir ve büyük bir kavga ederler. Hatice bu durumdan memnun olurken, ayrılabileceklerine dair bir umut besler. Mehmet ve Aslı'nın aşkı yeni bir sınavdan geçerken Hatice yaşananlara daha fazla tahammül edemez ve elindeki son kozu oynar.

Veda Mektubu yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'da Kanal D'de!

Haber Merkezi