Her hafta pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Veda Mektubu, son bölümüyle izleyicilerin karşına çıktı. Veda Mektubu'nun son bölümü izleyemeyen seyirciler dizinin 9. bölümünü full izlemek için araştırma yapıyor. İşte, Veda Mektubu 9. bölüm full izle!

VEDA MEKTUBU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seher, Ziya’nın itirafı üzerine Alanur’un varlığından daha fazla kaçamaz. Yıllardır içinde biriktirdiklerini dökme zamanıdır ve Alanur’la aralarında sert bir yüzleşme yaşanır. Seher bu durumu yeni öğrenmiş gibi davranırken Alanur ise mektup olayının Seher’in başının altından çıktığını ispatlamaya kararlıdır ve Seher’e açık açık savaş ilan eder. Her şeyin ortaya çıkmasıyla Aslı için tehlike çanları çalmaya başlar.

Seher Aslı’yla yüzleşirken sırrını taşıyacağının sözünü verir. Aslı’nın vicdanına oynayarak onu annesine karşı kışkırtır. Amacı önce anne kızın arasını açmak, sonra Aslı’dan kurtulmaktır. Aslı Seher’le aralarının düzeldiğini zannederek teselli bulurken Seher ikili arasında gerilim yaratacak durumlar oluşturmak için sinsi bir çabaya girer.  

VEDA MEKTUBU 9. BÖLÜM İZLE

Veda Mektubu 9. bölümü BURAYA tıkyarak izleyebilirsiniz. 

Haber Merkezi