Her hafta pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Veda Mektubu, son bölümüyle izleyicilerin karşına çıktı. Veda Mektubu'nun son bölümü izleyemeyen seyirciler dizinin 13. bölümünü full izlemek için araştırma yapıyor. İşte, Veda Mektubu 13. bölüm full izle!

VEDA MEKTUBU 13. BÖLÜM İZLE

Veda Mektubu 13. bölümü izlemek için tıklayınız.

VEDA MEKTUBU 13. BÖLÜM FULL İZLE

Veda Mektubu'nun 29 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan on üçüncü bölümünde Alanur, Ziya'ya mektubu Seher'in yazdığını açıklıyor!

Aslı geçirdiği kazadan sonra hastanede gözlerini açar ve bebeğini sorar. Bu sırada Mehmet bunun sıradan bir kaza olmadığını düşünür ve araştırmaya başlar.

veda4

Komiser arkadaşından aldığı bilgiyle araç sahibinin Hakan olduğunu öğrenir ve Hakan ile yüzleşmeye gider. Bu sırada Alanur, Beste ve Karlı ailesi Aslı’nın yanında olmaya çalışırlar. Sürekli bebeğini soran Aslı'ya herkes cevap vermekten kaçınsa da daha fazla erteleyemezler.

veda3-1

Kötü haberi alan Aslı eve dönmek ister ve iki tarafın ailesi de acıyı paylaşmak için çocuklarının yanında olmak ister. Aslı acısını içine gömüp yaşadıklarını atlatmak için arkadaşlarına ve dışarıya yönelir.

veda2-2

Mehmet ise her şeyi toparlamak adına baş başa bir tatile çıkarmak ister. Ancak başına hiç beklemediği bir olay gelir. Bu sırada Alanur elindeki son kozu oynar ve Ziya’ya aslında mektubun kimin yazdığını söyler.

Haber Merkezi